Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Bábätko uniesli na policajnej stanici!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

LONDÝN – Londýnska polícia v okrsku Walworth omylom odovzdala osemnásťmesačné dievčatko žene, ktorá sa vydávala za kamarátku jej matky (36). Tu krátko pred tým zadržali, údajne kvôli nelegálnemu pobytu v krajine. Po žene a dieťaťu pátrajú už tri dni.

Audrey Nyanorová má vďaka svojmu ghanskému pôvodu tmavú pleť. Na policajnej stanici v londýnskom Walworthe sa ocitla vo štvrtok, keď zadržali jej matku kvôli nelegálnemu pobytu v krajine. Ženu s dcérkou objavili náhodou. V jednom z bytov totiž hľadali muža, ktorý sa krátko pred tým nedostavil na súd. Údajne tiež kvôli imigračným priestupkom.

Po návrate na stanicu sa policajti snažili zohnať príbuzných alebo známych zadržanej ženy, ktorí by sa mohli postarať o malú Audrey. "Približne o pol jedenástej sa na stanicu dostavila černoška (46), ktorá sa vydávala za priateľku jej matky," povedal podľa britského denníka The Times hovorca Metropolitnej polície. Dieťa cudzej žene vydali za necelých desať minút. Nahlásila meno matky a pár ďalších údajov.

"Čoskoro sa však ukázalo, že nešlo o ženu, ktorá mala prísť dieťa vyzdvihnúť," dodal. Polícia už svoje pochybenia nahlásila britskej komisii pre sťažnosti. Po dievčatku bezúspešne pátra už niekoľko dní. Scotland Yard medzitým zverejnil záznam z bezpečnostnej kamery na stanici, na ktorom vidno krátkovlasú černošku stredného veku vo svetločervenom kabáte. Práve tá si batoľa odviedla.

VIDEO: Polícia po dievčatku bezúspešne pátra už niekoľko dní


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu