Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Do auta strelil 10-krát, vodič skončil v nemocnici!

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: SITA)

HOROMĚRICE - V Horoměřicích pri Prahe ktosi vo štvrtok podvečer strieľal na osobné auto, ktoré podľa serveru tn.cz šoféroval cudzinec. Pri návrate domov ho dostihol strelec neďaleko jeho bydliska a v aute je najmenej 10 otvorov po guľkách. Vodič skončil so zranením v nemocnici. Páchateľ je zatiaľ neznámy, uviedla policajná hovorkyňa Soňa Budská.

Prípad sa stal okolo 17:00 v zástavbe nových domov na ulici Za Dvorem. Vodiča trafilo niekoľko striel a skončil v motolskej nemocnici. 

"Neznámy páchateľ niekoľkokrát vystrelil na osobné vozidlo Toyota Lexus, ktoré riadil 59-ročný cudzinec. Muž bol viackrát zasiahnutý a po prevoze do nemocnice bol okamžite operovaný," uviedla Budská. Cudzinec šiel podľa nej v aute sám. Motív činu zatiaľ nie je známy.

Podľa hovorkyňe stredočeskej záchrannej služby Terezy Janečkovej mal muž stredne ťažké zranenie. "Dávali sme ho lekárom v motolskej nemocnici už v stabilizovanom stave," povedala Janečková ČTK.

Budská uviedla, že policajti na mieste našli zbraň, z ktorej sa strieľalo. "Bude podrobená balistickej expertíze," dodala.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu