Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Cestný pirát márne presviedčal políciu, že je od tajných

Ilustračné Foto
Ilustračné Foto (Zdroj: TASR)

MNÍCHOV - Nemecká polícia zadržala v noci na dnes po naháňačke muža (44), ktorý prešiel bavorským Fürthom výrazne vyššou rýchlosťou, než je povolené, a blikal pritom modrými služobnými majákmi. Opitý vodič sa potom podľa agentúry AP snažil užasnutých policajtov presvedčiť, že je tajným agentom na misii.

Civilná hliadka si auto všimla, keď sa prehnalo centrom mesta a dokonca prešlo cez križovatku na červenú. Snažila sa ho preto dohnať a zastaviť. Na jej príkazy ale vodič nereagoval a ešte zrýchľoval.

Keď sa policajtom podarilo zbesilú jazdu ukončiť, z auta vyšiel muž, ktorý bol vraj silno cítiť alkoholom. Strážcom zákona začal tvrdiť, že je "jedným z nich" a že je na tajnej akcii Spolkového kriminálneho úradu (BKA). Žiadny doklad o svojom "agentstve" pri sebe však nemal a pri preverovaní jeho verzie sa ukázalo, že ani auto nepatrí BKA.

Samozvaný nemecký James Bond sa teraz bude musieť zodpovedať z jazdy pod vplyvom alkoholu a porušenia niekoľkých dopravných predpisov. Ako prišiel k modrým služobným majákom, ale nemecká polícia netuší.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu