Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Nakazil manželku HIV, aby ho neopustila

Ilustračné foto
Ilustračné foto

WELLINGTON – Otrasný spôsob na dokázanie svojej lásky si vybral HIV pozitívny muž (35) z Nového Zélandu. Svojej manželke v spánku dvakrát pichol vlastnú nakazenú krv. Bál sa vraj, že ho žena opustí a chcel tiež, aby s ňou opäť mohol mať sex. Hrozí mu až 14 rokov väzenia.

Celý príbeh sa začal v roku 2004. Muž s rodinou pricestoval na Nový Zéland. Pri lekárskej prehliadke zistili, že je HIV pozitívny. Deti aj žena ale boli zdraví. Manželka sa rozhodla, že s mužom zostane kvôli výchove detí, ale odmietala mať s ním mať pohlavný styk, aby sa vírusom, ktorý spôsobuje AIDS, nenakazila.

Vlani v máji si našla na ľavom stehne stopy po vpichu a o dva dni neskôr sa prebudila s pichľavou bolesťou v nohe. Všimla si pritom manžela, ako obchádzal okolo postele s injekčnou striekačkou plnou vlastnej krvi. O štyri mesiace neskôr pri pravidelnej prehliadke zistila, že je HIV-pozitívna. Vtedy sa muž sa priznal, že ju dvakrát pichol infikovanou ihlou.

"Povedal len, že je mu to ľúto. A dodal, že použil ihlu, pretože chcel, aby som bola rovnaká ako on a neopustila ho," povedala manželka. Ako napísal novozélandský Sunday Star-Times, ženu pichol, pretože s ňou znovu chcel mať sex. Polícia manžela obvinila vlani v októbri a hrozí mu až 14 rokov väzenia. Pred súd by sa mal dostať začiatkom budúceho roka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu