Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Osmorčatá pôjdu do reality show za 250 tisíc dolárov

Matka osmorčiat Nadya Suleman
Matka osmorčiat Nadya Suleman

LOS ANGELES - Matka osmorčiat podpísala s holandskou spoločnosťou Eyeworks dohodu, podľa ktorej sa jej deti zúčastnia počas troch rokov televíznej reality show.

Ako honorár dostanú od americkej filiálky 250 tisíc dolárov, informoval v sobotu vo svojom internetovom vydaní denník The Los Angeles Times.

O možnosti reality show s deťmi písali svetové agentúr už skôr, ale americký internetový denník teraz priniesol ďalšie podrobnosti. Podľa kontraktu osmorčatá Nadyi Sulemanovej a šesť ďalších jej detí dostanú dokopy 125 tisíc dolárov za 36 natáčacích dní v prvom roku kontraktu, 75 tisíc dolárov za 21 natáčacích dní v druhom roku a 50 tisíc dolárov v treťom roku za 14 natáčacích dní. Kontrakt, ktorý musí schváliť súd, bol v piatok predložený Najvyššiemu súdu v Los Angeles. Štrnásť detí, z ktorých najstaršie má osem rokov, bude môcť so svojimi peniazmi disponovať, až dosiahnu 18. narodeniny.

Podľa denníka má natáčanie reality show začať 1. septembra. Tridsaťtriročná Sulemanová porodila osmorčatá 26. januára, keď už mala šesť detí. Jej "kauza" vyvolala v USA rozporuplné reakcie, keď sa ukázalo, že matka je slobodná, bez zamestnania a že všetkých jej 14 detí prišlo na svet po umelom oplodnení spermiami anonymného darcu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu