Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Zlodej si zabudol na mieste činu doklady

PLZEŇ - Muža podozrivého z vlámania do rodinného domu zadržali plzeňskí policajti. Údajný zlodej, ktorého pri krádeži vyrušila obyvateľka domu, si totiž na mieste činu zabudol batoh s občianskym preukazom, informovala dnes krajská policajná hovorkyňa Martina Kohoutová.

Mladík (22) z Plzne podľa polície využil príležitosť a v noci na piatok otvoreným oknom vnikol do rodinného domu. Najprv preliezol plot záhrady, využil neupratané plastové stoličky, pristavil si jednu pod otvorené okno a dostal sa do domu.

"Prešiel až do kuchyne v prvom poschodí, odkiaľ z kabelky odcudzil peňaženku s finančnou hotovosťou, platobnými kartami a osobnými dokladmi. Pri krádeži ho vyrušil štekajúci pes, a tak chcel rovnakou cestou utiecť. To sa mu nepodarilo, pretože pes zobudil obyvateľku domu, ktorá zlodejovi vstúpila do cesty, " opísala hovorkyňa.

Zlodej teda vbehol do kuchyne v prízemí, kde ešte stihol ukradnúť mobilný telefón, otvoril si okno a vyskočil do ulice. Úplne ale zabudol na to, že pod oknom, ktorým sa do domu vlúpal, zabudol batoh a v ňom občiansky preukaz. Do hodiny bol privolanými policajtmi vypátraný a zadržaný.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu