Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Gangstri ulúpili na letisku dva kufre s miliónom eur!

MOSKVA - Gangstri ozbrojení samopalmi a vybavení čiernym autom s modrými výstražnými svetlami prepadli vo štvrtok večer na moskovskom letisku Vnukovo cestujúceho istého letu a ukoristili dva kufre s hotovosťou v hodnote asi milóna eur. Oznámil to dnes ruský denník Gazeta.

Maskovaní páchatelia vošli na pristávaciu plochu, zastavili letištný minibus pre VIP cestujúcich a prinútili obchodníka (33) zo severnej, ruskej strany Kaukazu vystúpiť a ľahnúť si na asfalt. Potom sa zmocnili kufrov s peniazmi a zmizli.

Polícia zatiaľ prezradila len toľko, že auto páchateľov malo falošnú registračnú značku s kombináciou písmen vyhradenú pre vozidlá vlády, generálnej prokuratúry a velenie polície. Vyšetrovatelia údajne podľa médií nevylučujú možnú účast príslušníkov niektorej z tajných služieb.    

Riaditeľstvo letiska oznámilo k prípadu len toľko, že prepadnutie neohrozilo cestujúcich na letisku.     

V Rusku je bežné, že politici, hospodárski bossovia a ďalšie vplyvné osoby bežne jazdia so svojimi autami až ku schodíkom lietadla, ktorým chcú cestovať. Obdobne sa uskutočňuje aj ich odvoz. Limuzína s výstražnými svetlami na letištnej ploche preto nebola nikomu podozrivá.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu