Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Kobylke Peggy po rokoch zakázali popíjať v krčme

JARROW - Dvanásťročná kobylka Peggy, ktorá si pravidelne užívala pintu piva a sáčik cibuľových zemiačikov so svojím pánom Peterem Dolanom v miestnej krčme v anglickom meste Jarrow, už podnik navštevovať nesmie. Dôvod je prostý...

Po tom, čo nová majiteľka reštauráciu zrenovovala a kúpila nové koberce, zostává kobylka stáť smutne vonku. 

62-ročný bývalý naftár Dolan vysvetľuje, že Peggy jedného dňa sama vošla do krčmy, miesto aby sa pásla na tráve, kde ju nechal. Od tej doby bola stálou zákazníčkou. "Nikto si ju už ani nevšimol. Všetci ju považovali za jedného z miestnych hosťov," hovorí Dolan o svojej kobyle, ktorá si obľúbila popíjanie horkého piva John Smith's.

Nedávno však krčmu O'Malleys prevzala nová majiteľka Jackie Grayová, ktorá podnik zrenovovala a premenovala na Hotel Alexandra. Bola vraj šokovaná, keď zistila, že jedným z jej pravidelných návštevníkov je kôň. "Hoci je pravdepodobne čistotnejšia než niektorí iní hostia, musela som si dupnúť a ukázať jej dvere," prehlásila.

Dolan, ktorý teraz Peggy uväzuje vonku, tvrdí, že ľuďom Peggy chýba. "Ľudia prídu do krčmy a hneď sa pýtajú na Peggy. Odpovedám im, že skončila s pitím a je z nej teraz abstinentka."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu