Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hádka medzi kamarátmi skončila BRUTÁLNOU VRAŽDOU: FOTO+VIDEO Z tela obete trčala na dvoch miestach MONTÁŽNA PENA!

Obeťou vraždy Alexandra Smirnova (43) bol jeho kamarát Nikita (†31). Polícia ho našla v strašnom stave, pričom z dvoch miest na tele mu trčala montážna pena.
Obeťou vraždy Alexandra Smirnova (43) bol jeho kamarát Nikita (†31). Polícia ho našla v strašnom stave, pričom z dvoch miest na tele mu trčala montážna pena. (Zdroj: Facebook/Andrey Plakhonin)

MOSKVA – Vojna na Ukrajine prenikla do všetkých sfér spoločnosti. Názory na boje a podporu pre jednotlivé strany vedú aj obyčajní ľudia. Keď však príde na diametrálne odlišné názory, nastáva problém. Podobný prípad sa odohral aj v ruskej metropole, kde sa nezhody medzi kamarátmi napokon pre jedného z nich stali osudnými.

archívne video

V jednom z bratislavských bytov našli telo ženy bez známok života (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

V moskovskej nábytkovej firmy došlo k obrovskej tragédii a zároveň neľudskému činu. Spor dvoch kamarátov spustila téma vojna na Ukrajine. Ako informuje Telegraf, jeden z nich to už nevydržal a dopustil sa trestného činu usmrtenia. Kamaráta zabil doslova neľudským spôsobom. 

Zdrojom hádky vojna na Ukrajine 

Incident sa mal odohrať na námestí Taganskaya, v jednej z miestnych kancelárii. Dvaja kamaráti počas celej noci dňa 9. apríla popíjali alkohol v suteréne. S príchodom rána sa však dostali do sporu. Problémom bol odlišný názor na vojnu na Ukrajine. Muži sa začali biť, pričom jeden skončil po úderoch v bezvedomí. To ani zďaleka nebolo všetko. Alexander Smirnov (41) následne z ničoho nič zobral do ruky montážnu penu a nastriekal ju svojej obeti Nikitovi (30) do hrdla aj konečníka. Ten na mieste zomrel. 

Obidvaja muži boli podľa portálu SHOT obyvateľmi Moskvy. Smirnov mal navyše vysoké dlhy. Je ženatý a má tri deti. Podľa výpovede manželky v posledných mesiacoch veľa pil a niekedy ju aj udrel. Večer pred incidentom jej mal zavolať, že s kamarátom vypijú pár pív a príde domov. Tam sa už ale nevrátil. Ráno 9. apríla zavolal domov, že zabil človeka a preto musí "na veľmi dlhý čas odísť". Žena mu neverila, myslela si, že je len opitý. 

Vyšetrovanie 

Privolaná polícia a záchranná služba objavili telo bezvládneho muža, z ktorého na dvoch miestach trčala pena. Zábery na videu ukazujú, že celá kancelária je postriekaná montážnou penou. Celý objekt okamžite uzavreli a spustili vyšetrovanie. Násilníka zadržali a spustili trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. "Ďalší vývoj však bude závisieť od toho, či (vrah) v spore podporoval Putinovu vojnu na Ukrajine alebo nie," myslí si spisovateľ Andrej Plachonin.

Viac o téme: SporVraždaMoskvaRuská federáciaKrimiMontážna penaVojn an UkrajineAlexander Smirnov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu