Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Let sa zmenil na nechutné divadlo! Opilec vytiahol penis, močil do pohára a potom...schytala to chúďa letuška

(Zdroj: Getty Images)

SYDNEY - Opitý pasažier po pristátí lietadla spôsobil veľký rozruch. Močil do pohára a dokonca vylial jeho obsah. Teraz dostal pokutu.

Opitý pasažier spôsobil na letisku v Sydney rozruch. Po trojhodinovom lete z Aucklandu so spoločnosťou Air New Zealand pasažieri po pristátí museli čakať, kým mohli vystúpiť. Incident sa stal ešte koncom minulého roka, no na verejnosť sa dostal až teraz.

archívne video

Lietadlo Ryanair počas pristávania, rolovania a odletu (Zdroj: Ryanair)

Muž močil do pohára 

Jeden z cestujúcich, 53-ročný muž, sa počas čakania rozhodol vymočiť do pohára. Podľa novozélandského spravodajského webu Stuff, ktorý incident zverejnil v piatok, sa scéna odohrala hneď vedľa ženy a jej dcéry. Cítili sa „ponížení“ celým incidentom.

„Minimálne trikrát vedľa nás vytiahol svoj nahý penis. Naskakuje mi z toho husia koža.“ Jasne rozoznali ten zvuk. "Bolo jasne zrejmé, čo sa deje," pokračovala matka.

Podľa jej vyjadrenia lietadlo už v tomto bode stálo na dráhe asi 20 minút a čakalo na uvoľnenie brány. Muž, ktorý bol zrejme poriadne opitý, dokonca pri odchode z lietadla vylial moč na letušku.

Pokuta pre cestujúceho

Austrálska federálna polícia zasiahla a muža z lietadla vyviedla nie pre útok na letušku, ale preto, že sa pri sedení na sedadle vymočil do pohára. Súd v Sydney odsúdil muža na pokutu 600 austrálskych dolárov (asi 365 eur) za urážlivé správanie, oznámili v piatok úrady.

Prípad pripomína podobný príbeh, ktorý sa stal pri lete v USA. Jeden cestujúci mal takú silnú plynatosť, že ho dokonca vyhodili z lietadla. Urážal aj svojich spolucestujúcich.

Viac o téme: PasažierOpitýPokuta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu