Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Tento prvoaprílový žart ju vyjde draho: Zasahovala polícia aj záchranári

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages.com)

VADUZ - V Lichtenštajnsku chcela matka v pondelok na 1. apríla nachytať svoju dcéru. Žart sa však pokazil. Namiesto smiechu teraz ženu pravdepodobne čaká vysoká administratívna pokuta.

Obyvatelia Lichtenštajnska nie sú práve preslávení svojim jemným zmyslom pre humor – a zjavne oprávnene: V pondelok podvečer poslala žena svojej dcére obrázok. Zdalo sa, že jej ruka silno krváca.

archívne video

Hrôza v centre Brna: Mladú ženu pobodali za bieleho dňa! VIDEO zachytilo čin aj svedka (Zdroj: Polícia ČR, YouTube/Polícia ČR,)

Dcéra šokovaná tým pohľadom okamžite volala matke, tá však nedvíhala. Zalarmovala teda pohotovosť, na čo boli nasadené dve policajné hliadky a záchranná služba.

Matku nakoniec vypátrali, no po veľkej rane nebolo ani stopy. Amatérska komička užasnutým úradníkom vysvetlila, že dcéru chcela nachytať na 1. apríl. Našťastie počas tejto doby neprišlo k nedostatku pre iné výjazdy záchranárov, skonštatovala lichtenštajnská štátna polícia. Teraz skontrolujú, či je možné preniesť náklady na operáciu na ženu. A to nie je vtip.

Viac o téme: Žart1.aprílLichtenštajnsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu