Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Prichytený Donald Trump: VIDEO ukazuje trápnu situáciu: Exprezident očumuje cudziu ženu! Pozrite sa, čo robia jeho ústa

Exprezident USA Donald Trump
Exprezident USA Donald Trump (Zdroj: SITA/AP Photo/Evan Vucci)

WASHINGTON - Čo povie Melania Trumpová na toto trápne video svojho manžela? Donald Trump nevie spustiť oči z inej ženy. Ťažký výdych a otvorené ústa signalizujú jeho nadšenie. Na internete to vyvolalo pobúrenie.

Pred Donaldom Trumpom sú dôležité týždne a mesiace. Sedemdesiatsedemročný muž chce byť druhýkrát zvolený za prezidenta USA v novembri tohto roku. Dovtedy musí „The Don“ pre seba získať veľa pozornosti. Donalda Trumpa medzi jeho nespočetnými vystúpeniami v kampani čakajú aj rôzne súdne spory, proti ktorým sa buď odvolal, alebo ktoré sa ešte len nezačali. Newyorská porota nedávno považovala za dokázané, že Trump v roku 1996 v luxusnom obchodnom dome v New Yorku napadol, sexuálne zneužil a neskôr ohováral americkú autorku E. Jean Carrollovú. Trump chce proti tomu opäť zakročiť.

archívne video

Bývalý americký prezident Donald Trump si bol zahrať svoj obľúbený golf (Zdroj: Profimedia)

Donald Trump uprene hľadí na cudziu ženu

Len ťažko môžete niekomu vyčítať, že si na chvíľu dovolil urobiť pauzu. Načo by ste mali na Floride vlastný rezort, ak ho nevyužívate? Donald Trump by si však možno mal dávať pozor, v akých situáciách v Mar-a-Lago reaguje. Aj keď mu to bolo doteraz zrejme úplne jedno.

Každopádne, službou krátkych správ X - Twitter teraz koluje video, ktoré ho prichytilo pri mimoriadne trápnej akcii. Človek si kladie otázku: Čo na to hovorí jeho manželka Melania? Klip ukazuje radostne sa usmievajúceho Trumpa, ktorý nedokázal odtrhnúť oči od ženy, ktorá zjavne nie je Melania. Ťažký výdych a otvorené ústa majú pravdepodobne signalizovať jeho nadšenie.

Donalda Trumpa po trápnom videu nazvali „starým zvrhlíkom“

Pod klipom panuje zdesenie a výsmech. "Vyzerá strašidelne a idiotsky," "Pozerá sa na svoju ďalšiu obeť? Tak nepríjemné." "Stále hrubý starý zvrhlík," "Trump, strašidelný starec hľadiaci na sporo odetú mladú ženu“ a „Výraz jeho tváre hovorí za všetko,“ píše sa pod videom okrem iného. Toto asi nie je najlepšia predvolebná reklama. 

Viac o téme: Donald TrumpPrezidentské voľby USA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu