Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Večera v reštaurácii sa skončila hororom: Hostia začali vypľúvať krv, dvaja sú v kritickom stave

Hostia začali vypľúvať krv.
Hostia začali vypľúvať krv. (Zdroj: X)

NAÍ DILLÍ - Päť hostí v indickej reštaurácii zažili jedlo ako z hororu a začali zvracať krv. Požili suchý ľad bez toho, aby o tom vedeli.

Hrôzostrašná scéna sa odohrala v indickej hotelovej reštaurácii, keď hostia začali zvracať krv po použití osviežovača ústnej dutiny so suchým ľadom. Informujú o tom okrem iného britské noviny „The Sun“. Spomínaná reštaurácia La Forestta Cafe sa nachádza v meste Gurugram v Indii.

archívne video

Policajti namerali vodiča, ktorý prekročil najvyššiu dovolenú rýchlosť o 111km/h (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Suchý ľad bol zmiešaný s ústnou vodou

Piati hostia tam skonzumovali dávku ústnej vody zmiešanej s tuhým oxidom uhličitým, známym aj ako suchý ľad. Po jej zjedení začali vo veľkých bolestiach vracať krv. Podľa správ miestnych médií sú dvaja z postihnutých v kritickom stave. Na sociálnych sieťach kolujú videá z incidentu.

Zábery ukazujú hostí s ubolenými tvárami, ako sa chytajú za jazyk a kričia. Pokusy zmierniť pálenie v ústach vodou a ľadom boli neúspešné. Všetkých päť ľudí potom museli previezť do nemocnice.

Obvinenie proti majiteľovi reštaurácie

Ankit Kumar, obyvateľ Gurugramu, ktorý v reštaurácii obedoval so svojou manželkou a priateľmi, podal obvinenie. "Ukázal som balenie ústneho spreja lekárovi, ktorý povedal, že je to suchý ľad," citoval ho denník The Sun. Suchý ľad je podľa lekára kyselina, ktorá môže byť smrteľná.

Miestna polícia už zatkla manažéra reštaurácie pre obvinenie z úmyselnej otravy. Momentálne prebieha pátranie po majiteľovi reštaurácie, ktorý zmizol bez stopy. Polícia tiež oznámila, že obsah ústnej vody bude podrobne skúmať.

Incidenty týkajúce sa suchého ľadu sú pomerne časté. Používa sa na večierkoch kvôli jeho veľkolepému dymovému efektu. V Moskve došlo dokonca k úmrtiam a zraneniam, keď suchý ľad hodili do sauny.
 

Viac o téme: ReštauráciaOtravaSuchý ľad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu