Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Muž si odrezal obe nohy: Týmto činom chcel oklamať poisťovňu a dostať peniaze, takto mu na to prišli!

(Zdroj: Getty Images)

MISSOURI – 60-ročný Američan z Missouri si na poisťovňu vymyslel naozaj kurióznu nehodu. Tvrdil, že kombajn ho pripravil o obe nohy. Poisťovni sa však prípad zdal pre nejasnosti až príliš podozrivý.

Americké médiá obletel tento týždeň prípad z minulého novembra. Práve vtedy mal kombajn useknúť mužovi z obce Willow Springs v štáte Missouri nešťastnou náhodou obe nohy. Okolo prípadu bolo toľko nejasností, že polícia vyšetrovanie mohla uzavrieť až vo februári tohto roka, uviedol Springfield News Reader.

Poslanci rokujú o premlčacích dobách v novele Tretného zákona, pozmeňujúci návrh navrhuje pri znásilnení a vražde premlčacie doby zrušiť úplne (Zdroj: TASR/Jakub Popelka)

Podľa poručíka Toreyho Thomsona z miestnej polície v okrese Howell bolo už od začiatku podozrivé, že muž mal na oboch chodidlách krátko po nehode škrtidlá. Podľa dostupných informácií sa na mieste nehody nikto nenachádzal a nebolo preto jasné, ako by si ich muž tak rýchlo po nehode upevnil na nohy a zabránil tak ďalšiemu masívnemu krvácaniu.

Mužové odrezané nohy záhadne zmizli

Ďalším podozrivým konaním bol podľa polície fakt, že chodidlá sa zdravotníkom nepodarilo nájsť a na oboch nohách mal údajne veľmi čisté rezy, ktoré nezodpovedali nehode, o ktorej muž hovoril, a to že mu nohy odrezal kombajn. „Už som také nehody videl a bola by z toho krvavá kaša,“ uviedol poručík s dvadsaťročnými skúsenosťami pre Springfield News Reader.

Ďalším podozrením bola pre políciu skutočnosť, že muž mal paraplégiu, teda obojstrannú obrnu a ochrnutie dolnej časti tela. Podarilo sa im zistiť aj čo nehode predchádzalo. Mužovi odsekol obe nohy iný muž z Floridy, ktorý sa za tento skutok dostal aj zaplatené. Obe chodidlá nakoniec našli jeho rodinní príslušníci vo vedre zakrytom pneumatikami, dodal poručík Torey Thompson. Zranenia muža boli natoľko vážne, že poistný podvod, ktorý plánoval nestihol ani uskutočniť a skončil na dlhé mesiace v nemocnici.

Viac o téme: NehodaKombajnPoistný podvodUSA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu