Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Poplach v obľúbenom turistickom centre: Nahý Rus pobehoval po meste a bil dovolenkárov

Polícia agresívneho Rusa napokon zatkla.
Polícia agresívneho Rusa napokon zatkla. (Zdroj: YouTube)

PHATTHAJÁ - Viac ako 20 policajtov z policajnej stanice Bang Lamung v provincii Chonburi muselo tvrdo zasiahnuť, aby zadržali cudzinca, ktorý v pondelok 7. novembra večer chodil nahý po thajskom meste Phatthajá a prenasledoval a bil ľudí.

Podľa vyšetrovania sa tento muž volal pán Egor a je to 23-ročný ruský štátny príslušník. Policajti sa ho pokúsili upokojiť a zastaviť, ale on s krikom utiekol. Bol zúrivý a prenasledoval a útočil na thajských obyvateľov, vrátane jedného, ​​ktorý išiel okolo na motorke, ktorého zranil.

archívne video

Hodinu a pol onanoval na recepcii hotela. Teraz ho hľadá polícia (Zdroj: Policie ČR)

Rus udrel do tváre miestneho obyvateľa, ktorý len pozoroval miesto činu. Policajní vyšetrovatelia a policajné hliadky napokon muža chytili v strede cesty. Jedného policajta napadol, opľul a zranil.

Nakoniec polícii trvalo takmer 10 minút, kým ho zatkla a kým ho previezla do nemocnice Bang Lamung na úplné vyšetrenie z hľadiska možného požitia drog alebo alkoholu a podania sedatív. Vyšetrovatelia zároveň komunikujú s imigračnou políciou, aby sa zapojili do výsluchu a dôkladne preskúmali útočníkovu minulosť, aby mohli pokračovať v súdnych konaniach.

Podozrivý bude pravdepodobne čeliť viacerým súdnym obvineniam. V súčasnosti sa čaká na výsledky expertízy, ktorá potvrdí alebo vyvráti, že turista užil zakázané omamné látky. Rus nedal žiadne vyhlásenia. Najmä preto, že jednoducho nemohol hovoriť. Naďalej sa však novinárom agresívne vyhrážal bitím a násilím.
Джерело: 

Viac o téme: útokyRusNahýThajskoPhatthajá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu