Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Napínavá policajná naháňačka: VIDEO Opití tínedžeri utekali polícii na motorke, nevlastnili ani vodičský preukaz!

Dvoch opitých tínedžerov naháňala polícia uprostred noci
Dvoch opitých tínedžerov naháňala polícia uprostred noci (Zdroj: Youtube/Policie ČR)

POLIČKA – Naháňačka ako z akčných filmov. Dvoch opitých tínedžerov prenasledovala polícia minulý týždeň v českom meste Polička, v okrese Svitava, vo východnej časti Českej republiky. Jeden z nich skončil po policajnom prenasledovaní v nemocnici.

Minulý týždeň v stredu si policajná hliadka v českom meste Polička všimla podozrivý terénny motocykel. Ten vôbec nebol uspôsobený na jazdu na vozovke. Motocykel nemal ani zadné stupačky, a tak mladý spolujazdec za vodičom si doslova brúsil špičky topánok o povrch vozovky.

Hraničný priechod Rajka s Maďarskom (Zdroj: Topky/ Ramon Leško)

Vodič motorky bez poznávacích značiek nereagoval na výzvy polície a unikal tak dlho, pokým ho nezastavilo oplotenie na vozovke. Aj vtedy sa dokonca pokúšali polícii utiecť po vlastných. „Následne polícia zistila, že motocykel, ktorý nie je ani registrovaný, riadil iba 17-ročný chlapec. Ten nebol držiteľom žiadneho vodičského oprávnenia a dychová skúška na alkohol potvrdila výsledok prekračujúci jedno promile,“ uviedla hovorkyňa českej polície Iveta Kopecká.

Jeho šestnásťročný spolujazdec dokonca nadýchal dve promile a musel byť prevezený do nemocnice. Vodiča terénneho motocykla si na policajnej stanici prebrali rodičia. Je podozrivý z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Viac o téme: OpitíTínedžeri Trestný činPolicie ČR
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu