Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Nepredstaviteľný masaker v Izraeli: Hamas po sebe zanechal vyvraždené deti, niektoré bábätká boli sťaté

Novinárka informuje o zverstvách Hamasu.
Novinárka informuje o zverstvách Hamasu. (Zdroj: Twitter/i24NEWS English)

TEL AVIV - Ide o zverstvá neopísateľných rozmerov, ktoré sa údajne odohrali v izraelskom kibuci Kfar Aza. Očití svedkovia uvádzajú viac ako 100 úmrtí a sťatých detí po útokoch Hamasu.

Krviprelievanie v Izraeli pokračuje a zdá sa, že dosahuje novú úroveň krutosti. Podľa medializovaných informácií sa v kibuci Kfaz Aza odohral masaker, ktorý sa len ťažko dá opísať slovami.

archívne video

Situácia v izraelskom Tel Aviv sa vyostruje: Video zachytáva trosky po útoku raketami (Zdroj: Diana Atzmon Weinberg)

Približne 70 teroristov Hamasu údajne vstúpilo do kibucu Kfar Aza s granátmi a strelnými zbraňami a spôsobili masaker. Muži, ženy ani deti neboli pred útočníkmi v bezpečí, stúpenci Hamasu bez rozdielu vraždili každého, kto sa im postavil do cesty.

Reportérka Nicole Zedek pre kanál „i24News“ informovala o neuveriteľných zverstvách, ktoré sa odohrali v kibuci. Medzi mŕtvymi je údajne 40 detí - deti, z ktorých niektoré boli ešte v dojčenskom veku, boli zastrelené alebo sťaté predtým, ako boli popravené aj ich rodiny, povedali novinárke očití svedkovia z izraelskej armády.

Toto nie je vojna, toto je masaker

Kedysi malebná osada Kfar Aza teraz leží v troskách a popole, medzi spálenými budovami a podpálenými vozidlami ležali telá vyvraždených detí a dospelých, ktoré po útoku našli príslušníci izraelskej armády. "Vidíte deti, matky, otcov, ako ležia vo svojich spálňach, v krytoch, ako ich zabili teroristi," povedal izraelský generálmajor Itai Veruv. "Toto nie je vojna, toto nie je bojisko. Toto je masaker, toto je terorizmus."

 

Viac o téme: Masakerútok IzraelHamasPásmo Gazy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu