Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Odpálil manželke petardu vo vagíne: Ukrajinec si vypočul, z čoho je obvinený

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PLZEŇ - Z ťažkého ublíženia na zdraví obvinil v pondelok neskoro v noci plzenský vrchný komisár tridsaťšesťročného cudzinca, ktorý je podozrivý, že cez víkend spôsobil svojej manželke veľmi vážne zranenia, okrem iného genitálií. ČTK to v utorok povedala policajná hovorkyňa Dagmar Brožová.

Kriminalisti odovzdali spisový materiál prokurátorovi, aby požiadal o väzbu. Súd v utorok rozhodol, že muž bude ďalej stíhaný vo väzbe, doplnila popoludní polícia na sieti X. Mužovi hrozí až desaťročné väzenie. Podľa dostupných informácií je žena vo vážnom stave.

archívne video

Nebezpečného vodiča nezastavili zátarasy ani výstrely: Česká polícia predviedla zásah ako z Hollywoodskeho filmu (Zdroj: Facebook/ Policie České republiky)

"V mieste svojho trvalého bydliska na severnom Plzensku dňa 30. septembra okolo 22:00 svoju manželku fyzicky napadol, čím jej spôsobil veľmi vážne poranenia, okrem iného aj v oblasti intímnych partií. Zranenú ženu potom previezol do nemocničného zariadenia, odkiaľ odišiel," uviedla hovorkyňa. Policajti podľa nej podozrivého vo veľmi krátkom čase našli a zadržali.

Podľa serveru Novinky.cz, ktorý na prípad upozornil, sa incident stal v ubytovni v Kožlanoch na severnom Plzensku. Obvineným mužom je podľa serveru Ukrajinec, ktorý údajne vložil žene do vagíny pyrotechniku a odpálil ju.

Viac o téme: ČeskoZraneniaPetardaútok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu