Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Obrovský aligátor sa prechádzal po meste s mŕtvolou ženy v papuli: VIDEO Polícia zasiahla

Polícia zviera zastrelila. Zobraziť galériu (2)
Polícia zviera zastrelila. (Zdroj: Twitter/holly gregory)

TALLAHASSEE - V americkom štáte Florida v okrese Pinellas došlo k hroznému incidentu. Obyvatelia neverili vlastným očiam, keď zbadali aligátora s mŕtvolou v papuli.

Úrady v americkom štáte Florida dostali nezvyčajný telefonát. Muž hlásil, že v okrese Pinellas videl aligátora s ľudskou mŕtvolou v papuli.

Medveď vbehol priamo do cesty autám (Zdroj: Tip čitateľa)

Zviera sa údajne pohybovalo medzi 134th Avenue North a 121st Street North v Unincorporated Largo. Miestny obyvateľ magazínu People povedal, že videl aligátora a hodil po ňom kameň, aby zviera telo pustilo. Aligátor však šiel naspäť do vody. "Náhodou som sa pozeral na jazero a videl som tam hlavu aligátora, ale keď som sa pozrel bližšie, videl som, že má v ústach niečo ako torzo," povedal.

Polícia a hasiči následne zasiahli a aligátora zabili niekoľkými výstrelmi. Na záberoch televízie Fox je zabitého plaza vidno vo veľkej kaluži krvi. Potápačský tím tiež získal ďalšie časti ľudského tela z neďalekého povodia.

Obrovský aligátor sa prechádzal
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter/holly gregory)

Telo podrobujú pitve

V neskoršom vyhlásení sa uvádza, že obeť bola identifikovaná. Išlo o 41-ročnú ženu bez domova Sabrinu Peckhamovú. V júli bola Peckhamová zadržaná políciou, pretože vnikla do močaristej oblasti - len 800 metrov od miesta, kde jej telo našli v papuli aligátora, píše New York Post. Príčinu smrti ženy teraz určí súdnolekárske vyšetrenie.

Ľudia v okolí na incident reagovali šokovane. Jedna žena pre FoxNews povedala, že si nikdy nemyslela, že by sa v tejto oblasti mohol nachádzať aligátor. Podľa policajných správ malo zviera viac ako štyri metre. Podľa ostatných obyvateľov však bolo v neďalekom jazere s rozlohou päť akrov niekoľko nedávnych pozorovaní aligátorov. Úrady vyzvali občanov, ktorí majú obavy z aligátorov, aby zavolali na príslušnú bezplatnú horúcu linku.

Podľa Florida Fish and Wildlife Conservation Commission sa americké aligátory bežne vyskytujú v sladkovodných jazerách a pomaly sa pohybujúcich riekach a brakických vodných biotopoch, ale zriedka v slanej vode. Aligátory jedia predovšetkým dravé ryby, hady, korytnačky, drobné cicavce a vtáky.

Viac o téme: TeloAligátorFloridaŽena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu