Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Škandál v divadle: VIDEO Poslankyňa obchytkávala svojho spoločníka v rozkroku, vyhodili ju

Lauren Boebertovú prichytili, ako sa obchytkáva so svojím spoločníkom v divadle.
Lauren Boebertovú prichytili, ako sa obchytkáva so svojím spoločníkom v divadle. (Zdroj: profimedia.sk)

DENVER - Ježiš, právo na zbrane a ultrakonzervatívny rodinný postoj sú hlavnými politickými témami Lauren Boebertovej. No minulý víkend to bolo fajčenie a predovšetkým obchytkávanie, čo predviedla v kultúrnom stánku – až do vyhodenia republikánky z divadla.

Americká kongresmanka Boebertová vyvolala rozruch svojím správaním počas divadelnej hry. 36-ročnú ženu vyhodili z divadla v americkom štáte Colorado minulý víkend po tom, čo sa iní hostia na ňu sťažovali.

archívne video

Muž obťažuje neplnoleté dievčata na stanici. (Zdroj: Tip čiateľa)

Incident je obzvlášť pikantný, pretože Boebertová obhajuje ultrakonzervatívnu rodinnú politiku a vystupuje proti "obscénnym" Drag queeen.

Všetko zachytilo video

Pred pár dňami sa objavili videá z predstavenia. Okrem iného na nich možno vidieť Boebertovú bafať z e-cigarety, fotiť si vystúpenie mobilom a tiež to, ako sa so svojím spoločníkom zjavne na verejnosti obchytkávajú na intímnych miestach.

Podľa denníka The Denver Post, tehotná žena údajne požiadala Boebertovú, aby prestala fajčiť elektronické cigarety. Tá to vraj odmietla. Nakoniec republikánku a jej spoločníka za hlasných protestov političky vyviedli von pracovníci bezpečnostnej služby.

Trumpova priateľka sa ospravedlňuje

Boebertová pokračuje v polarizácii ľudí v USA. Je jednou z najradikálnejších republikánskych členov Snemovne reprezentantov a je na krajnej pravici. Je zanietená obhajkyňa vlastníctva zbraní a podporovateľka bývalého prezidenta Donalda Trumpa. Do Snemovne reprezentantov sa dostala po voľbách v roku 2020 a o dva roky neskôr len tesne obhájila svoje kreslo vo svojom okrese Colorado. Chvíľu tam viedla kaviareň, kde sa otvorene nosili zbrane.

Po incidente v divadle Boebertovej hovorca poprel, že by poslankyňa fajčila elektronickú cigaretu. Z pary obvinil prístroj na vytváranie dymu. "Posledných pár dní bolo ťažkých a ponižujúcich a je mi to naozaj ľúto," uviedla Boebertová vo vyhlásení, ktoré mali k dispozícii americké médiá. Keď o incidente diskutovala so svojím tímom, spočiatku si nevedela spomenúť, že by fajčila elektronickú cigaretu.

Spomenula aj svoj „náročný rozvod“ a uviedla, že v divadle sa nedržala svojich hodnôt.

Viac o téme: ObchytkávanieKongresmankaDivadloLauren Boebertová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu