Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Putin je nevyliečiteľne chorý: Do konca jesene! Expert prehovoril o blízkej smrti šéfa Kremľa

Vladimir Putin
Vladimir Putin (Zdroj: SITA/Sergey Shinov, Roscongress Foundation via AP)

MOSKVA - Vladimir Putin je vraj nevyliečiteľne chorý. Expert teraz tvrdí, že kremeľskému tyranovi zostáva už len pár týždňov života. Podľa toho by mal byť mŕtvy do konca jesene.

Špekulácie o zdravotnom stave Vladimira Putina pokračujú. Tentoraz jeden uznávaný politológ tvrdí, že kremeľský tyran zomrie pred koncom jesene.

Súhrn vojny na Ukrajine - deň č. 566 (Zdroj: Facebook/General Staff of Armed Forces of Ukraine)

„Hneď ako Putin zomrie, budeme to vedieť o niekoľko hodín,“ povedal Valerij Solovej v rozhovore pre ruský kanál na YouTube Chodorkovskij Live. "Bude to zverejnené, zistíme to - pretože je príliš veľa zainteresovaných strán mimo Ruska aj v samotnom Rusku, takže sa tieto informácie musia zverejniť." Solovej verí, že Putin zomrie do konca jesene. Čo by kremeľského tyrana zabilo, však nepovedal. Kremeľ však opakovane tvrdí, že Vladimir Putin je „v dobrom zdravotnom stave“.

Plastický chirurg verí teórii dvojníka - skutočný Putin sa skrýva od roku 2020

Predtým Solovej tvrdil, že Vladimír Putin má dvojníka, pretože on sám je smrteľne chorý. Na základe toho sa hovorí, že ruský prezident nebol na verejnosti od začiatku roku 2020.

„Fakt, že Putin má dvojníka, sa mi pred rokom či dvoma zdal ako konšpiračná teória, teraz o tom už takmer nikto nepochybuje,“ povedal nedávno v rozhovore pre tureckú televíznu stanicu Kanal 24 ukrajinský plastický chirurg Dmytro Slosser. Ruky šéfa Kremľa sú toho dôkazom. Niekedy sa zdá, akoby mal Putin jednu ruku chromú. Niekedy je to ľavá ruka, niekedy pravá.

„Pozrel som si video, na ktorom človek, ktorý si hovorí Putin, tak aktívne gestikuluje pravou rukou, čo pre neho vôbec nie je typické,“ pokračoval plastický chirurg. Spomínané nahrávky vznikli nedávno v regióne Tver v Rusku. Putin navyše na záberoch vyzerá niekedy choro a inokedy „sviežo“. Teórie choroby a dvojníka neboli doteraz ničím iným ako divokými špekuláciami. Okrem toho Ukrajina v časoch vojny pracuje aj s propagandou proti Rusku. Čo presne sa v Kremli deje, sa v súčasnosti bez akýchkoľvek pochybností povedať nedá.

Viac o téme: ChorobaSmrťDvojníkVladimir PutinUkrajina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu