Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

MIMORIADNE Z Dunaja vytiahli dve mŕtvoly: Najprv to bol malý chlapček, teraz našli druhé telo!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

VIEDEŇ - V rakúskom hlavnom meste vytiahli v sobotu z Dunaja päťročného chlapca. Teraz sa našlo druhé telo. Môže to byť jeho otec. Polícia po mužovi pátrala už predtým. Vyzerá to tak, že ide o strašnú rodinnú drámu.

Po tom, čo 41-ročný muž minulý týždeň nevrátil svojho päťročného syna bývalej manželke, vyhrážal sa jej so zbraňou a potom ju udrel kladivom. Žena utrpela zranenia v oblasti ramena, tváre a hlavy. 

archívne video

Policajti na Kysuciach naháňali 27-ročnú vodičku (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj)

Dieťa bolo až do soboty považované za nezvestné – potom však vyšla najavo smutná pravda. Telo chlapca objavili v kanáli Neue Donau vo viedenskej štvrti Floridsdorf.

„Zatiaľ nevieme, ako dlho tam telo plávalo. Pitva by mala byť vykonaná rýchlo,“ povedal v nedeľu podľa krone.at policajný hovorca Mattias Schuster. Nedá sa však vylúčiť ani násilný trestný čin, ale chlapec sa mohol tiež utopiť. Bola nariadená pitva a mala by priniesť istotu čo najskôr.

Otec bol však stále nezvestný, policajti po 41-ročnom mužovi intenzívne pátrali. Nenašli ho ani na domácej adrese vo Viedni, ani u zamestnávateľa. Vo vode našli ďalšie bezvládne telo. Podľa prvotných informácií by to mohla byť osoba, ktorú úrady hľadali. Podľa policajného hovorcu totožnosť nájdeného tela zatiaľ nie je jasná.

Viac o téme: Mŕtve teloDunajViedeňOtecChlapec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu