Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dovolenkári v chorvátskom letovisku neverili vlastným očiam: Uprostred slnenia sa museli uhýbať tomuto monštru!

Plážou v Splite si to razilo veľké nákladné auto.
Plážou v Splite si to razilo veľké nákladné auto. (Zdroj: YouTube/Dalmacija Danas)

SPLIT – Chorvátsko patrí medzi najvyhľadávanejšie destinácie Slovákov. V Splite na pobreží Jadranského mora ich skončia každoročne stovky. Niektorí sa možno nachádzali medzi prekvapenými ľuďmi na pláži, ktorí museli brať rýchlo nohy na plecia.

archívne video

Španielov vystrašil údajný žralok, má ísť však o veľrybu (Zdroj: Facebook/Policía Local de Lepe.)

Najznámejšiu pláž v chorvátskom Splite postihol zrejme bizár tohtoročnej dovolenkovej sezóny. Všetko sa začalo ako bežný deň. Pláž sa začala plniť turistami, ktorí sa snažili obsadiť najlepšie miesta. Niektorým to však bolo k ničomu. Počas najväčších horúčav im ešte stúpol adrenalín, pretože na to, čo uvideli, už zrejme nikdy nezabudnú. 

Kým sa ľudia opaľovali a užívali si dovolenkovú atmosféru, na pláži sa objavilo veľké nákladné auto. Informuje o tom Dalmacija Danas. Dovolenkári len neveriacky krútili hlavami. V tej chvíli to vyzeralo, akoby ležali na stavenisku. Najhoršie boli na tom tí, ktorí sa museli postupujúcemu monštru rýchlo uhnúť. 

"Nerozumela som, čo tam to vozidlo robí počas bieleho slnečného dňa, keď je evidentné, že pláž bude plná turistov. Nič z tohto se nemuseli zažiť, keby išlo tadiaľto v skorých ranných hodinách, keď tu ešte nikto nebol," poznamenala istá pani. 

Viac o téme: DovolenkaPlážTuristiNákladné autoChorvátskoSplit
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu