Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hrôzostrašný nález na pláži v obľúbenom španielskom letovisku: Upratovač našiel detské telíčko

Roda de Bera, Španielsko
Roda de Bera, Španielsko (Zdroj: gettyimages.com)

TARRAGONA - Šok prežil muž, ktorý upratoval v utorok skoro ráno pláž v španielskom letovisku Roda de Bera v provincii Tarragona na východnom pobreží Costa Dorada. V piesku zbadal telo malého dieťaťa. Nález bol o to šokujúcejší, že mu chýbali viaceré končatiny a hlava.

archívne video

Na pláž vyplavilo monštrum

Upratovač hneď zalarmoval svojich šéfov, ktorí hororový nález nahlásili polícii. Muži zákona predpokladajú, že nájdené telíčko patrí dieťaťu vo veku od dvoch do troch rokov. Pozostatky boli už v štádiu rozkladu. Predpokladá sa, že roztrhané telo vyplavila na pláž voda, píše The Mirror.

„Momentálne môžeme potvrdiť len to, že na pláži Roda de Bera v provincii Tarragona sa našlo telo dieťaťa. Nález bol nahlásený v utorok ráno o 8:50. Vec je stále v štádiu vyšetrovania,“ uviedol hovorca miestnej polície.  Pred tým, ako sudca povolil odvoz pozostatkov, oblasť uzavreli. Miestni obyvatelia a dovolenkári sa museli presunúť na iné pláže, aby mohli miesto preskúmať.

Ľudia, ktorí boli na pláži ešte pred upratovačom, si mysleli, že v piesku je pohodená bábika a nekontaktovali políciu. Príčinu smrti dieťaťa určí nariadená pitva. Starosta Roda de Berà Pere Virgili pre miestnu tlač povedal, že batoľa mohlo byť na lodi s migrantmi, ktorá sa prevrátila v Stredozemnom mori.

Roda de Bera je 25 minút jazdy severne od Tarragony. Barcelona je len niečo vyše hodiny jazdy na sever. Mesto, známe vďaka rímskemu oblúku, sa až do druhej polovice 20. storočia venovalo výlučne poľnohospodárstvu. Neskôr sa stalo dôležitým turistickým miestom na pobreží Costa Dorada.

 

Viac o téme: Nález Roda de BeraMŕvola dieťaťa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu