Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Pitva dievčatka z Česka, ktoré zomrelo na dovolenke v Chorvátsku: TOTO je zatiaľ známe

Medulin
Medulin (Zdroj: gettyimages.com)

MEDULIN/ PRAHA - Na tele päťročného dievčatka z Českej republiky, ktoré zomrelo v stredu ráno na dovolenke v chorvátskom Meduline, sa nenašli žiadne stopy násilia. Vyplýva to z výsledkov pitvy, ktorá sa uskutočnila dnes. Príčina smrti zostáva zatiaľ neznáma.

O tom, že pitva nepotvrdila žiadne násilie a bolo nariadené ďalšie expertízne vyšetrovanie, informuje server Index. Polícia v spolupráci s Krajským štátnym zastupiteľstvom v Pule preto naďalej vyšetruje okolnosti smrti dievčatka. Nie je známe, o aké doplňujúce znalecké posudky požiadali. "Pitevná správa bude predložená príslušnému štátnemu zastupiteľstvu," informovala Istrijská policajná správa.

K nešťastiu prišlo v stredu12. júla po tom, ako rodičia volali skoro ráno záchranku. Napriek takmer hodinovej resuscitácii sa dieťa nepodarilo zachrániť. Krajská prokuratúra nariadila pitvu, aby určila príčinu smrti. Medzitým sa potvrdilo, že niekoľko hodín pred tragédiou bolo dievčatko vyšetrené na detskej pohotovosti vo všeobecnej nemocnice v Pule. Sťažovalo sa na bolesti bruška. Špekuluje sa o tom, že mohlo ísť o prasknuté slepé črevo, nebolo to však potvrdené. 

Viac o téme: DovolenkaúmrtieMedulin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu