Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Malý detail na americkom prezidentovi pobúril sociálne siete: Trapas pri návšteve Británie, TOTO snáď nie!

(Zdroj: SITA/AP Photo/Susan Walsh)

WASHINGTON - Americký prezident Joe Biden odcestoval z USA na cestu do troch krajín. Ceste dominuje summit NATO v Litve, ktorý je zameraný na prejavenie solidarity s Ukrajinou. Sociálnymi sieťami sa však šíri fauxpas a fotografie, na ktorých je americký prezident Joe Biden zachytený v pomerne trápnej situácii.

Fotografovi z The New York Times sa podarilo zvečniť moment, pri ktorom Joe Biden (80) vystupuje z lietadla spolu s detailom, ktorý pobúril sociálne siete. Oblečenú má košeľu, sako a elegantné nohavice, no v príspevku na Twitteri fotograf Doug Mills poukázal na to, že prezident má na nohách obuté tenisky známej značky bez ponožiek, informuje DailyMail.

Hašek na pôde EP o účasti ruských a bieloruských športovcov na olympiáde (Zdroj: TASR/ Jaromír Novak)

Na príspevok reagovali stovky komentujúcich, pričom mnohí vysvetľovali, že topánky sú takzvané slip-on z priedušného materiálu a sú presne určené na nosenie bez ponožiek. Iní však tvrdia, že je to módny prehrešok.  V podobnej situácii bol prezident zachytený aj na pláži v Delaware s manželkou Jill a 22-ročnou vnučkou Finnegan, keď mal na sebe rovnakých tenisky nevyzul si ich ani pri opaľovaní.

Fotograf Doug Mills čelil zo strany komentujúcich aj kritike, a mnohí sa postavili na stranu Bidena. „Pravdepodobne má nízke ponožky. Každý, koho poznám ich nosí,“ napísal jeden z komentujúcich. Iní vysvetlili, že dizajn týchto tenisiek je navrhnutý tak, aby nohy zostali v suchu a nie je na tom nič nezvyčajné. 

Viac o téme: NATOBritániaWashingtonAmerikaJoe Biden
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu