Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Desivé video: Dve dievčatá brutálne zbili svoju rovesníčku, udierali ju päsťami a kopali do nej

Brutálny útok na dievča v britskom parku
Brutálny útok na dievča v britskom parku (Zdroj: Twitter/@Deanceejay13)

ASHBY - Polícia sa zaoberá mimoriadne násilným činom. Dve tínedžerky napadli, opakovane kopali a udierali päsťami do rovnako starého dievčaťa. Celý incident z parku na Station Road v Ashby v anglickom Leicestershire sa objavil aj na sociálnych sieťach.

Video zverejnené na sociálnej sieti Twitter zachytáva dievča, ktoré sa v sobotu v parku na Station Road stalo obeťou brutálneho útoku. Dvojica dievčat ho neprestáva kopať a udierať aj po tom, ako sa dievča snaží chrániť si hlavu rukami a spadne na zem. Niečo sa snaží povedať, no ony obeť poslednýkrát kopnú a odídu.

archívne video

Brutálne video bitky: Mladá agresorka dokopala svoju rovesníčku! (Zdroj: Facebook/US)

Polícia v Leicestershire uviedla, že o incidente vie a aktuálne prebieha vyšetrovanie. Príbuzný obete, ktorý video zverejnil, povedal pre britský MailOnline, že jeho nevlastná sestra bola sama v parku, keď sa mala stretnúť so svojimi priateľmi. "Krátko nato bola brutálne napadnutá dvoma miestnymi dievčatami. Tie do nej niekoľkokrát kopali, pričom sa smiali, pľuli a kričali nadávky." Zarážajúce podľa mladíka je aj fakt, že dievčaťu neprišiel nikto na pomoc.

Obeť utrpela niekoľko poranení hlavy na viacerých miestach, poranenie rúk, pomliaždeniny na ruke, chrbte, rukách a nohách, informovali britské médiá. Polícia vyzvala očitých svedkov, aby sa prihlásili a informovali ju o detailoch útoku. Aktuálne prebieha vyšetrovanie, ktoré by malo poskytnúť bližšie informácie.

Viac o téme: MládežBitkaútok Veľká Británia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu