Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Identita muža, ktorý obťažoval a zhodil z útesu dve ženy, je odhalená! Mrazivé spovede jeho známych

Američana zatkla polícia. Zobraziť galériu (2)
Američana zatkla polícia. (Zdroj: Twitter/@thefrownyface)

MNÍCHOV - V šokujúcom incidente, ku ktorému došlo minulú stredu, americký turista Troy Phillip B. (30) strčil dve americké vysokoškoláčky Evu L. (21) a Kelsey C. (22) zo štátu Illinois do rokliny na rozprávkovom zámku Neuschwanstein.

Eva pri páde tragicky prišla o život, zatiaľ čo Kelsey mala to šťastie, že svoj pád zadržala pomocou vyčnievajúceho dreva. Teraz, keď bol identifikovaný podozrivý Američan z tohto ohavného zločinu, pozornosť sa teraz obracia na jeho život. Redaktor nemeckého Bildu odišiel do Michiganu, aby zistil viac o jeho minulosti.

Na zábradlí Mosta SNP v Bratislave je muž, zasahujú všetky záchranné zložky (Zdroj: Topky/Maarty)

Troy B. býval v jednoduchom rodinnom dome na pokojnom predmestí Lincoln Park, len 20 minút od Detroitu. Podľa suseda nenadväzoval očný kontakt ani nikoho nepozdravil, bol považovaný za nepriateľského. Sused však predpokladal, že je len introvert. Naproti tomu jeho brata Trevora (34) označili za veľmi zdvorilého a slušného.

Podľa susedky boli dvaja bratia často preč aj niekoľko týždňov. Raz Troyov brat vysvetlil, že „pracovali na ropných poliach“, hoci presné miesto, či už to bolo v Texase alebo inde, bolo neznáme.

V dome bolo podľa suseda málo známok aktivity. Stolička na verande a metla opretá o zábradlie vyzerali roky nedotknuté. Dokonca aj lopata na sneh zostala nezmenená. Troy B. jazdil na nenápadnom bielom aute, zatiaľ čo jeho brat nemal žiadne auto. Podľa suseda z domu takmer nevychádzal.

Identita muža, ktorý obťažoval
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Susedom bolo divné, že bratia občas venčili svoju domácu mačku po záhrade na vodítku. V štvrti, kde sa domy prenajímajú za približne 1 500 dolárov, mnohí verili, že títo dvaja muži tvoria pár.

V malom mestečku Monroe pri Erijskom jazere, asi 30 minút jazdy na juh, parkovali pred domom Troyovej matky Mary Elisabeth B. (54) dve vozidlá miestneho oddelenia šerifa. Úradníci sa snažili rodine pomôcť vyrovnať sa s hroznou správou zo zámoria.

Pretože spočiatku sa zdalo, že rodina v nedeľu, štyri dni po hroznom incidente na zámku, ani len netušila, že Troy B. môže byť zodpovedný za hrozný čin v Nemecku. „Môj syn vôbec nie je v Nemecku,“ povedala matka.

Viac o téme: ZámokSmrťŠtudentkyútok NemeckoNeuschwanstein
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu