Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Berlusconiho opäť hospitalizovali: Absolvuje plánované lekárske testy

Silvio Berlusconi
Silvio Berlusconi (Zdroj: SITA/Riccardo Antimiani/ANSA via AP)

MILÁNO - Bývalého talianskeho premiéra Silvia Berlusconiho v piatok znovu hospitalizovali v milánskej nemocnici San Raffaele. Informovali o tom agentúry Reuters a ANSA s odvolaním na nemenované zdroje oboznámené so záležitosťou. Hospitalizáciu expremiéra neskôr potvrdila aj samotná nemocnica.

Jeden zo zdrojov agentúry Reuters povedal, že Berlusconiho (86) hospitalizovali z dôvodu lekárskej kontroly."Silvio Berlusconi je v súčasnosti v nemocnici San Raffaele, aby podstúpil plánované testy" súvisiace s jeho leukémiou, uvádza sa v lekárskej správe podpísanej doktormi Albertom Zangrillom a Fabiom Cicerim. Lekári dodali, že stav expremiéra nie je kritický.

Trojnásobný taliansky premiér a líder koaličnej strany Forza Italia by mal v nemocnici stráviť najmenej jednu noc, napísala agentúra AP s odvolaním na talianske médiá.Taliansky expremiér sa od začiatku apríla v nemocnici zotavoval zo zápalu pľúc súvisiacim s leukémiou, o ktorej verejnosť predtým nebola informovaná. Prvý týždeň strávil na jednotke intenzívnej starostlivosti. Z nemocnice ho prepustili 19. mája.

 

Viac o téme: NemocnicaHospitalizáciaSilvio BerlusconiMiláno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu