Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Šokujúce slová o diagnóze kremeľského tyrana: Putin je na tom tak, že lekári už preňho nemôžu nič urobiť!

Vladimir Putin
Vladimir Putin (Zdroj: SITA/Mikhail Metzel, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP)

MOSKVA - O zdravotnom stave ruského prezidenta Vladimira Putina sa stále objavujú nové špekulácie. Istý zasvätený zdroj teraz informoval, že šéf Kremľa je zrejme tak vážne chorý, že lekári už pre neho nemôžu nič urobiť.

O zdravotnom stave Vladimira Putina kolujú už mesiace najdivokejšie špekulácie. Kremeľský tyran je údajne vážne chorý a lekári ho liečia. Neexistuje žiadne oficiálne vyhlásenie o týchto informáciách. Každé verejné vystúpenie 70-ročného šéfa Kremľa je preto dôkladne preskúmané, aby sa našli akékoľvek náznaky možnej choroby. Záchvaty kašľa, rozkolísané vystúpenia a nafúknutá tvár tieto fámy priživujú. Podľa nich by Putin mohol trpieť rakovinou alebo Parkinsonovou chorobou. Neexistuje však o tom žiadny dôkaz.

Súhrn vojny na Ukrajine - deň č. 470 (Zdroj: Facebook/General Staff of the Armed Forces of Ukraine)

Teraz kontroverzný telegramový kanál "General SVR" informuje o šokujúcom Putinovom termíne u lekára. V príspevku sa píše, že Putin absolvoval minulý víkend komplexné vyšetrenie. Teraz 70-ročný muž diskutoval o výsledkoch s ošetrujúcimi lekármi. Hovorí sa, že ho „nepovzbudili“. „Jeho stav sa zhoršuje, choroba postupuje,“ píše General SVR. "Niektorí z najlepších svetových špecialistov nič nedokážu, liečba neprináša dobré výsledky." Vladimir Putin vraj reagoval pokojne. Lekári však varovali blízkych kremeľského tyrana, že žiadne zlepšenie nemožno očakávať. Skôr mu predpovedali zhoršenie zdravotného stavu.

Na takéto správy sa však treba pozerať kriticky. Je ťažké ich samostatne posúdiť. Neexistuje žiadne oficiálne potvrdenie z Kremľa. Malo by sa tiež pamätať na to, že Rusko aj Ukrajina používajú počas vojny propagandu na udržanie vysokej morálky vojakov a na znevažovanie protivníka. Tajomný telegramový kanál „General SVR“ pravidelne poskytuje bizarné pohľady na Kremeľ. Kto za tým stojí, nie je jasné. Kanál existuje od roku 2020. Uvádza sa, že ho riadia bývalí a súčasní členovia ruskej zahraničnej spravodajskej služby (SVR) a ďalších štátnych miest, píše Business Insider.

Viac o téme: Zdravotný stavRuskoVladimir PutinKremeľ
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu