Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Obludní rodičia: Z toho, čo robili deťom, tuhne krv v žilách! Zatváranie do psej búdy bolo najmenej

Shawn Stone, ktorý systematicky mučil tri deti, nariekal nad zranením nohy, keď ho zatýkali. Zobraziť galériu (2)
Shawn Stone, ktorý systematicky mučil tri deti, nariekal nad zranením nohy, keď ho zatýkali. (Zdroj: Volusia Sheriff's Office)

MIAMI - Lekári zaznamenali na obeti 46 viditeľných rán a to nepočítali vnútorné zranenia, vrátane zlomeniny lebky. Ani táto veta z policajnej tlačovej správy nedokáže priblížiť utrpenie troch malých detí vo veku päť, sedem a deväť rokov na Floride. Kým matku Taylor Schaeferovú (28) zatkli len teraz, jej partnerovi Shawnovi Stoneovi (32) cvakli putá na rukách už pred mesiacom.

Hororová dvojica sa musí pred súdom v samostatnom konaní zodpovedať okrem iného aj z vážneho týrania detí a zbavenia osobnej slobody.

Policajti zostali zakliesnení na železničnom priecestí (Zdroj: Facebook/24opole)

Obžaloba proti 32-ročnému Shawnovi, ktorý nebol vlastným otcom detí dnes už bývalej priateľky, odhalila obludné obvinenia. Muž udieral päťročného chlapca päsťami a rúčkou od mopu do hlavy tak silno, že mu zlomil lebku. Ako opísala pred súdom Taylor, stalo sa to, keď išla s dcérkou trpiacou detskou mozgovou obrnou, k lekárovi. Tvrdila, že mala zlý pocit, preto si otvorila na mobile aplikáciu, cez ktorú mohla sledovať, čo sa doma deje. Na obrazovke sa jej naskytol strašidelný výjav. Jej partner stál nad chlapcom a opakovane ho udieral do hlavy päsťami, neskôr spomínanou rúčkou od mopu. To bol moment, kedy si povedala dosť a udala ho. Nešlo však o prvý incident. Pre nočné pomočovanie zatváral Shawn deti do psej búdy, často ich aj zväzoval. Deväťročného prinútil piť vriacu vodu. Na koži detí hasil cigarety.

Šerif Volusia County Mike Chitwood zdieľal obrázok zatknutia na Facebooku.

 

Here's a sickening update on an active case you might remember. The torture these kids endured is hard to imagine. The...

Posted by Mike Chitwood on Saturday, June 3, 2023

Zobrazuje násilného zločinca, ktorý narieka nad zranením nohy medzi dvoma policajtmi. Šerif to komentoval takto: „Chcem pochváliť týchto dôstojníkov za to, že tak rýchlo vypátrali špinavca týždňa.“ Shawnovi Stoneovi hrozí až 30 rokov väzenia.

Obludní rodičia: Z toho,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Volusia Sheriff's Office)

Jedno z detí o matke, ktorá rovnako ako jej priateľ zločiny popiera, na polícii povedalo: „Myslím si, že jej to nevadilo, pretože sa aj ona hnevá, keď niečo neurobíme.“ Priam šokujúco znie informácia, že pred zatknutím svojho expriateľa pracovala Taylor pre organizáciu s názvom „Community Partnership for Children“, ktorá pomáha deťom, píše yahoo.com. Po dôkladnom vyšetrovaní a zistení podrobností bola zbavená starostlivosti o deti. Päťročný chlapec, ktorý po besnení nevlastného otca skončil vo vešmi vážnom stave v nemocnici, sa zotavuje a už ho mohli prepustiť. O tom, kde tri úbohé deti skončia, nie je ešte rozhodnuté. 

Viac o téme: ZatknutieFloridaTýranie dieťaťaShawn Stone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu