Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zamestnanci nakladali dodávku, keď sa pri nich zjavil medveď: Odtiahol TO na parkovisko a celé zožral!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

AVON - Pekáreň v americkom štáte Connecticut zažila v stredu nevšedného návštevníka, keď jej do garáže vtrhol medveď baribal. Po tom, čo vydesení zamestnanci ušli, medveď zožral šesťdesiat koláčov cupcake a vychádzkovým krokom spokojne odišiel, informovala agentúra AP.

Pracovníci pekárne Taste by Spellbound v meste Avon práve nakladali koláče do dodávky, keď ich prekvapil medveď. Majiteľka podniku Miriam Stephensová na Instagrame napísala, že začula intenzívny krik svojej zamestnankyne. Tá sa snažila šelmu odstrašiť hlukom. Medveď sa dal trikrát na ústup, no zakaždým sa vrátil späť. Nakoniec sa k žene rozbehol a ona z garáže utiekla.

Na záznamoch z bezpečnostných kamier je vidno, že sa zamestnanci pekárne snažili medveďa odplašiť, no nakoniec pred baribalom utiekli. Nepozvaný návštevník sa zmocnil krabice cupcakes, ktorú odtiahol z garáže na parkovisko a tam zožral šesťdesiat koláčov. Odišiel až po tom, ako ho pekári "vytrúbili" automobilovým klaksónom. Kým do pekárne dorazila policajná hliadka a príslušníci úradu ochrany životného prostredia, štvornohý zlodej bol preč.

Viac o téme: PekáreňMedveď
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu