Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Posledný dobrý skutok pred smrťou: Muž pomáhal kačičkám cez cestu, zabilo ho auto

 Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: YouTube/KCRA 3)

ROCKLIN -  Je to dojímavá fotografia, pretože zobrazuje posledné chvíle v živote otca rodiny v americkom štáte Kalifornia. Muž pomáha rodinke kačíc cez frekventovanú cestu. Nechce, aby sa malým kačičkám niečo stalo, aby ich nerozdrvili ťažké autá. Na semafore pre chodcov však už svieti červená. Na lásku k zvieratám muž doplatil vlastným životom, zabila ho mladá žena (17).

V meste Rocklin, asi 35 kilometrov od kalifornského hlavného mesta Sacramento, je 20:00 hodín. Dvanásťročný William Wimsatt je vonku so svojou matkou a robí fotografiu, ktorá okamžite nadobúda veľmi tragický význam.

Nehoda na D1: Vodič na BMW nerešpektoval absolútne nič (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

William pre americkú televíziu KCRA 3 o láskavom pomocníkovi s mláďatami povedal: „Vystúpil z auta a odplašil kačice a všetci tlieskali, pretože bol taký priateľský. Pomohol im cez obrubník, pretože všetky malé káčatká mali problémy.“ Chlapec hovorí: "Moja mama stiahla okno a povedala: "Výborne, výborne," a ja som mu tiež povedal: "Výborne."

Očitý svedok William Wimsatt
Zobraziť galériu (3)
Očitý svedok William Wimsatt  (Zdroj: YouTube/KCRA 3)

Potom sa zrazu z ničoho nič objavilo auto. Prirútilo sa k dobrému mužovi. „Nevidel som, že ho auto naozaj zrazilo. Pamätám si len hluk a to, že preletel cez križovatku,“ opisuje situáciu očitý svedok William. "Jeho topánky a jedna z ponožiek boli priamo pred naším autom," hovorí chlapec. „On jediný vystúpil z auta a snažil sa im pomôcť a asi aj najmilší človek v okolí. To nie je fér."

Čo je ešte tragickejšie, v aute, z ktorého záchranca kačičiek vystúpil, boli jeho vlastné deti. Zrejme boli svedkami smrteľnej nehody. Istá žena pre CBS povedala, že zrážku videli aj jej deti. "Povedali: ´Och, to je také roztomilé. To je od neho také milé.´ A potom ho zrazu zrazilo auto.“

Viac o téme: CestaSmrťZrážkaKačka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu