Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hanba na sto rokov: Po meste sa šírili fotky a videá polonahej kandidátky do dozornej rady! Neuveriteľné, ako skončila

Kandidátka do mestského zastupiteľstva v štáte Pensylvánia Brittany Hilliardová (29)
Kandidátka do mestského zastupiteľstva v štáte Pensylvánia Brittany Hilliardová (29) (Zdroj: TikTok/baddiewanr)

KISKIMINETAS – Do mestskej dozornej rady v Kiskiminetas (Kiski Township) sa chcela dostať aj jedna z obyvateliek, ktorá sa sem presťahovala len nedávno. Krátko pred voľbami, ktoré sa konali v prvej polovici mája, musela čeliť riadnej hanbe. Po celom okrese sa začali šíriť jej dráždivé fotografie.

archívne video

Šéf Finančnej správy Žežulka pred finančným výborom odmietol obvinenie z korupcie (Zdroj: TASR/Martina Kriková)

V americkom štáte Pensylvánia sa počas primárok do mestskej dozornej rady využívajú všetky možné zbrane. Svoje o tom vie aj jedna z kandidátok, matka dvoch detí a opatrovateľka vlastnej mamy Brittany Hilliardová (29), ktorá sa musela vyrovnať s útokom na svoju osobu. People informuje, že niekto zrejme nabúral jej súkromný profil na sociálnej sieti a hromadne rozposlal jej fotky a videá prevažne v spodnej bielizni. 

Bolo viac ako jasné, že malo ísť o zdiskreditovanie jednej z kandidátok do dozornej rady, keďže prvé videá a fotky sa začali náhodne objavovať zhruba týždeň pred voľbami. K niektorým z nich sa nedalo len tak dostať, pretože Hilliardová ich mala uverejnené len na weboch OnlyFans a TikTok. Domácich obyvateľov, ktorých tu žije približne päťtisíc, citlivý materiál však zrejme nezaskočil, pretože Hilliardovej sa podarilo v prvom kole skončiť na prvom mieste.

Snažila sa to vysvetliť

"Som vďačná všetkým, ktorí prišli hlasovať za pozitívnu zmenu a prejavili mi podporu, a to napriek negatívnej publicite a mnohým pokusom poškodiť moju kampaň. Pre mňa ako ženu je povzbudzujúce, že som prekonala všetky výzvy, ktorým som čelila. Rok trvajúci boj za transparentnosť sa vyplatil," povedala Hilliardová s tým, že teraz je o krok bližšie k pozícii, odkiaľ bude môcť ponúknuť transparentnosť aj samotným obyvateľom. 

Hilliardová si získala zrejme ďalších fanúšikov po tom, ak sa verejne priznala, že na tých fotkách a videách je skutočne ona. "Ten materiál je úplne irelevantný a nemá žiadny súvis s mojimi schopnosťami pracovať a slúžiť v mestskej dozornej rade Kiski. Je pochopiteľné, že nie všetci budú s týmto súhlasiť, ale verím, že voličov presvedčím svojou snahou o zastavenie korupcie. Nestiahnem sa a môj názor nezmení žiadne zastrašovanie," povedala. Dodala, že OnlyFans si založila v minulosti, a to z dôvodu zlej finančnej situácie. 

Naštartovalo ju zastrašovanie

Hilliardová sa presťahovala do Kikski Township len pred dvomi rokmi. Spočiatku sa o riadenie mesta vôbec nezaujímala. Keď však za údajné zastrašovanie a obťažovanie odstúpilo z polície päť členov, začalo ju zaujímať, čo sa to deje. Dokonca spustila petíciu za odvolanie troch poslancov mestského zastupiteľstva, ktorí to mali mať celé na svedomí. 

 

I am beyond amazed at the support I’ve received. The petition has over 100 signatures already! I am hopeful my voice is...

Posted by Brittany Hilliard on Sunday, August 21, 2022

Podľa The Pittsburgh Tribune-Review podnietil akt nepovoleného šírenia citlivého materiálu začatie vyšetrovanie zo strany polície. Polícia mesta Apollo už pátra po previnilcoch. Dôstojník Ron Baustert ozrejmil, že Hilliardová nie je ani na jednej fotke či videu nahá, ale pózuje tam len v spodnej bielizni. Fotky a videá mali byť doručené zhruba dvadsiatim podnikom a firmám po celom okrese.

Porušený zákon 

Policajný náčelník mestskej časti Kiski Lee Bartolicius uviedol, že jeho oddelenie nevie o žiadnych fotografiách alebo videách Hilliardovej. Podľa Hilliardovej právnika Chucka Pascala bol v tomto prípade porušený volebný zákon, pretože tento šírený materiál ovplyvniť verejnú mienku. Ďalšie kolo volieb je naplánované na november. 
 

Viac o téme: VoľbyFotkyKorupciaDozorná radaUSAPensylvániaBrittany HilliardováKiski TownshipKiskiminetas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu