Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

V Prahe úraduje detský gang s plynovou pištoľou: Šokujúce VIDEO už preveruje polícia!

(Zdroj: gettyimages.com)

PRAHA - Na sociálnych sieťach sa objavilo šokujúce video, na ktorom partia tínedžerov z pražskej časti Modřany bije svojich rovesníkov a vyhráža sa im plynovou pištoľou. Video má však aj dohru. Skupina iných tínedžerov prišla svojho kamaráta pomstiť.

Minister Bíreš o tragédii v minizoo pri Žiline (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Na video upozornil český kickboxer a MMA zápasník Tadeáš „Mawar“ Růžička. Poprosil verejnosť o viac informácií a pomoc s usvedčením páchateľov. Ako odmenu sľúbil „tréning, jeho merch alebo čokoľvek...“ V krátkom videu je vidieť ako jeden z útočníkov mieri plynovou pištoľou na hlavu iného tínedžera a ostatní členovia gangu sa na tom náramne zabávajú a hovoria, čo má tínedžer robiť. Prinútia ho ospravedlniť sa, no krátko na to ho druhý člen kopne od chrbta so slovami: „Ty sa nezdvíhaj!“.

Video nie je vhodné pre deti a citlivé povahy

Video končí záberom na útočníka aj jeho obeť, pričom útočník podáva obeti pomocnú ruku. To sa však náhle zmení na ďalší incident a obeť udrie rovno do tváre. Video má však aj dohru. Tentokrát sa incident stal na lavičke jednej z pražských zastávok. Iná partia príde svojho kamaráta pomstiť a tak mladík, ktorý ohrozoval druhých s plynovou pištoľou sa sám stane obeťou napadnutia. Táto skupina sa s „vyriešením“ prípadu dokonca pochválila aj na sociálnej sieti. „Vyriešili sme to my,“ napísali mladíci s dodatkom, že spravodlivosť vzali do vlastných rúk. Podobné incidenty sa stali už v roku 2019. Vtedy sa policajtom podarilo detské gangy odhaliť. Prípad je teraz opäť v rukách pražských kriminalistov.

Viac o téme: GangPlynová pištoľTínedžeri útok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu