Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hysterický záchvat Putinovej bábiky: TOTO odkázala hosťovi, ktorý kritizoval ruský režim! Prezradila viac, ako chcela

Ruská moderátorka stanice Rossija 1 Olga Skabejevová
Ruská moderátorka stanice Rossija 1 Olga Skabejevová (Zdroj: Instagram/skabeevaov)

MOSKVA – Známa ruská propagandistka napojená na Kremeľ sa zviditeľnila počas diskusie, ktorú vysielala ruská štátna televízia. Jej slová boli priame a úprimné do bodky. Aj preto svet zbystril pozornosť nad touto situáciou. Moderátorka pritom len naznačila, ako to v Rusku chodí.

archívne video

Slovensku sa v ruskej televízii vyhrážajú raketovými útokmi (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

Ruská štátna televízia Rossija 1 pravidelne vysiela diskusiu, ktorú moderuje Olga Skabejevová. V krajine je známa aj ako "Putinova bábika", pretože je všeobecne známe, že patrí medzi najväčších propagandistov Kremľa. Problém v priamom prenose nastal vo chvíli, keď sa jeden z hostí vyjadril kriticky na adresu ruskej armády. "Občas sa zdá, že verejná kritika obyvateľstva smerom k ruskej armáde môže byť do istej miery aj pravdivá. Panika je obrazom spoločnosti, kde sa štátny režim snaží zakrývať isté udalosti," vyjadril sa jeden z hostí. 

Odhalila, čo nemala?

Skabejevová sa rozhodla na tento názor okamžite reagovať a skočila hosťovi do reči. Nepriamo odhalila, ako sa v Ruskej federácii uplatňuje sloboda slova. Ľudia podľa nej môžu kritizovať čokoľvek aj ruský režim, avšak len doma a nemôžu o tom hovoriť na verejnosti. "Môžete kritizovať armádu, rezorty aj vládu, ale len doma v kuchyni! Skritizujte čo len chcete a potom zalezte do postele. Na Ukrajine fungujú veľké skupiny, ktorých cieľom je šírenie paniky. Robia to za milióny dolárov," spustila hystericky Skabejevová a ironicky dodala, že Rusi to robia zadarmo. 

Video zverejnil na sociálnej sieti Twitter námestník ukrajinského ministra vnútra Anton Gerščenko. Do popisu sa vyjadril, že Skabejevová zastáva názor, aby ľudia vyjadrovali kritiku voči ruskej armáde a vláde iba doma a nikdy nie verejne. Zvýraznil pritom jej tvrdenie "skritizuj a choď spať".

Viac o téme: ArmádaPriamy prenosKritikaHysterický záchvatRuskoMoskvaOlga SkabejevováRuský režim
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu