Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dovolenka na megajachte za 500 miliónov eur: FOTO Na luxusnej lodi si užíva miliardár Bezos a jeho sexi priateľka

Jeff Bezos s priateľkou si užívali na novej jachte. Zobraziť galériu (4)
Jeff Bezos s priateľkou si užívali na novej jachte. (Zdroj: profimedia.sk)

BARCELONA - Údržba tejto jachty, ktorá je označovaná za najvyššiu na svete, si údajne vyžiada až 25 miliónov eur ročne. Pre Jeffa Bezosa, ktorého majetok sa odhaduje na 114 miliárd, by to nemal byť problém.

Miliardár Jeff Bezos a priateľka Lauren Sanchezová si užívajú na novej superjachte. Dvojicu zachytili paparazzovia, ako sa opaľujú a relaxujú na ceste k španielskemu pobrežiu. Podľa zahraničných médií stojí táto megajachta až 500 miliónov eur.

Let's Dance 5. kolo a pohľad na červený koberec (Zdroj: Vlado Anjel)

Sanchezová (53) predviedla svoje krivky v ružových bikinách a Jeff (59), zakladateľ Amazonu, zvolil bielo-modrú kombináciu. Pár začal randiť v roku 2019, keď sa Jeff po 25 rokoch manželstva rozviedol s MacKenzie Scottovou.

Dovolenka na megajachte za
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Jachta, ktorú mnohí považujú za najvyššiu na svete, je vysoká až 70 metrov. Loď má pristávaciu plochu pre vrtuľníky a veľký bazén a môže ubytovať 18 hostí. Bezos a Sanchezová sa rozhodli najprv jachtu otestovať sami a potom pozvali niektorých svojich priateľov, aby sa k nim pridali.

Dovolenka na megajachte za
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Okrem megajachty vlastní Jeff niekoľko helikoptér, súkromných lietadiel a miliónové nehnuteľnosti. V roku 2020 Bezos kúpil nehnuteľnosť za 165 miliónov dolárov v Beverly Hills, kde plánuje postaviť obrovské sídlo s rozlohou 2700 metrov štvorcových.

Rekonštrukcia domu sa však zastavila, keďže akcie Amazonu minulý rok prudko klesli.

Dovolenka na megajachte za
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Pred vzťahom so Sanchezovou bol Bezos ženatý s MacKenzie a ich rozvod bol nazvaný rozvodom storočia vzhľadom na obrovské bohatstvo, o ktoré sa museli deliť. Bývalý pár má spolu štyri deti. Lauren bola tiež vydatá za Patricka Whitesella 13 rokov pred jej vzťahom s Jeffom. Rozišli sa v októbri 2019.

Viac o téme: JachtaMiliardárAmazonJeff BezosLauren Sanchezová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu