Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Najsmutnejší svadobný obrad: FOTO Ženích zomrel, nevesta sa s ním aj tak zosobášila! Dostala som božie znamenie, tvrdí

(Zdroj: TASR/AP Photo/Petr David Josek)

MANILA - Ako sa vraví, láska až za hrob platí v tomto prípade doslovne. Budúci manžel, ktorý zomrel predčasne neodradil nevestu ani všetkých príslušníkov rodiny od svadby. Nevesta chcela dodržať sľub, ktorý budúcemu manželovi dala a pri obrade sedela v bielych svadobných šatách hneď vedľa jeho rakvy.

archívne video

Policajti z Národnej jednotky boja proti nelegálnej migrácii zasahovali priamo na svadobnom obrade účelového manželstva (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

Mary Jane Escribanová a Jestoni Haincadto tvorili šťastný pár už päť rokov. Jestoni dostal ale krátko pred svadbou srdcový infarkt a po dvoch dňoch strávených v nemocnici nakoniec zomrel. Keďže dátum jeho úmrtia prišiel skôr ako ich vlastná svadba, jeho budúca manželka neváhala a spravila nečakaný krok. Podľa serveru Cebu Daily News nevesta uvidela krátko pred svadbou božie znamenie, ktoré jej prezradilo, že si má Jestoniho vziať, aj keď už nežije.

 

LOVE TRIUMPHS OVER TRAGEDY LOOK: Mary Jane Escribano defies death to marry her beloved Jestoni Haincadto. Their...

Posted by Sugbo.ph on Sunday, May 14, 2023

V sobotu 13.mája si tak kľakla nielen pred oltár ale aj k rakve svojho vlastného manžela. Svadba sa konala v ich rodnom meste na Filipínach a zúčastnili sa jej všetci členovia oboch rodín. Po obrade sa nevesta priznala, že najskôr plánovala svoju svadbu na jún podľa miestnych tradícií ale „pokiaľ to bola božia vôľa, vrátim ho Pánovi“, povedala. Zároveň zdôraznila, že sa rozhodla vziať si Jestoniho aj napriek jeho predčasnému úmrtiu, aby dokázala, aká silná bola ich láska a zároveň splnila sľub, ktorý dala svojmu manželovi.

Viac o téme: SvadbaúmrtieSvadobný obrad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu