Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Hrôzostrašná nehoda: Čelnú zrážku natočila palubná kamera jedného z účastníkov! VIDEO okamihov tesne pred

Čelná zrážka dvoch osobných vozidiel sa skončila takmer tragicky
Čelná zrážka dvoch osobných vozidiel sa skončila takmer tragicky (Zdroj: FB/Karviná žije)

KARVINÁ – Vážna dopravná nehoda sa stala včera krátko po 18. 00 na ulici Leonovova v Karvinej, v Moravskosliezskom kraji, na hranici s Poľskom. Zrážku dvoch osobných vozidiel zaznamenala kamera jedného z účastníkov. Modré vozidlo z doposiaľ nezistených príčin prešlo do protismeru a čelne sa zrazilo s druhým vozidlom. Zázrakom nikto neprišiel o život.

Video, ktoré sa šíri na sociálnych sieťach, zaznamenala palubná kamera jedného z účastníkov nehody. Z videa je zrejmé, že vozidlo Peugeot vošlo do protismeru z neznámych príčin priamo oproti vozidlu Škoda

VIDEO čelnej zrážky

Čelná zrážka dvoch osobných vozidiel v Karvinej (Zdroj: FB/Karviná žije)

Hovorca moravskosliezskych záchranárov Lukáš Humpl uspresnil, že záchranári na mieste ošetrili 5 zranených. Všetci boli pri vedomí, no na mieste nehody zasahoval aj vrtuľník rýchlej zdravotnej služby.

“Dvadsaťtriročný muž bol v automobile zakliesnený. Utrpel vážne poranenie dolnej končatiny. Rýchla zdravotná služba ho umiestnila do vákuového matraca, podala pacientovi lieky do kostnej drene, kyslík a vrtulník previezol pacienta na urgentní príjem ostravskej Fakultnej nemocnice. Dvaja muži a dve ženy, vo vekovom rozpätí sedemnásť a štyridsaťtri rokov utrpeli stredne ťažké zranenia hlavy alebo končatín. Po poskytnutí prednemočničnej neodkladnej starostlivosti ich záchranári transportovali na chirurgickú ambulanciu karvinskej nemocnice,” doplnil hovorca záchranárov. Príčina a okolnosti nehody sú predmetom vyšetrovania.

Viac o téme: NehodaČelná zrážkaDopravná nehoda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu