Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ďalšia opitá vodička (32) pri Michalovciach: Zrážka s protiidúcim autom! Neuveriteľné, koľko promile jej namerali

Nehoda v obci Strážske
Nehoda v obci Strážske (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Košický kraj)

STRÁŽSKE - Opitá vodička sa na ceste v Michalovskom okrese zrazila s protiidúcim autom, pri kontrole jej namerali viac ako štyri promile. Informoval o tom Policajný zbor (PZ) v Košickom kraji na sociálnej sieti s tým, že nehoda sa stala ešte v piatok (12. 5.) ráno.

Polícia uviedla, že 32-ročná vodička auto šoférovala v smere od mesta Strážske na obec Voľa. "V dôsledku nevenovania pozornosti prešla ľavou stranou do protismernej časti vozovky, kde sa zrazila s protiidúcim motorovým vozidlom. Bezprostredne po dopravnej nehode bola vodička podrobená dychovej skúške s výsledkom 1,95 miligramu alkoholu na liter vydychovaného vzduchu, čo je v prepočte 4,06 promile, pričom dychové skúšky mali stúpajúcu hodnotu," uvádza PZ.

 

AJAJAJAJAAAJ! ČO SA TO NA NAŠÍCH CESTÁCH DEJE!? Včera ráno viedla 32-ročná vodička motorové vozidlo zn. Land Roverod od...

Posted by Polícia SR - Košický kraj on Saturday, May 13, 2023

Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Michalovciach voči vodičke vzniesol obvinenie z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykových látok. Aj v súvislosti s týmto prípadom polícia upozorňuje vodičov, že alkohol za volant nepatrí.

Viac o téme: NehodaPolícia MichalovceStrážske
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu