Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Žena mala orgazmus priamo počas vystúpenia: Vzrušila ju Čajkovského symfónia! Záznam obletel svet

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LOS ANGELES - Na koncerte klasickej hudby vo Walt Disney Concert Hall v Los Angeles minulý piatok zazneli sálou stony a výkriky. Viacerí poslucháči sú si istí, že to bolo ženské žiadostivé stonanie.

Zvuky ako pri orgazme počuli návštevníci koncertu vo chvíli, keď losangelskí filharmonici hrali druhú časť Čajkovského Piatej symfónie. Krik sa ozýval z jedného z diváckych balkónov. „Všetci sa otočili, aby videli, čo sa stalo,“ povedala pre Los Angeles Times návštevníčka koncertu Molly Grantová, ktorá sedela na vedľajšom balkóne.

Benefičný koncert na podporu Banskej Štiavnice, ktorú v marci zasiahol požiar (Zdroj: TASR/Daniel Veselský)

"Videla som tú mladú ženu po tom, čo sa to stalo a predpokladám, že... mala orgazmus, pretože ťažko dýchala a jej partner sa usmieval a pozeral na ňu - akoby ju nechcel zahanbiť. Bolo to veľmi milé,“ povedala. Hudobníkov zvuky nevyrušili a hrali ďalej.

Žeby Čajkovského práca tak vzrušovala?

V sále bol aj britský skladateľ Magnus Fiennes (57), brat herca Ralpha Fiennesa (60). Prehral si všetky možné scenáre a bol si istý, že jedna žena v publiku mala "hlasný a plný orgazmus". "Kapela zdvorilo pokračovala," napísal na Twitteri.

Sociálne siete obletel zvukový klip, ktorý zachytáva údajný moment extázy ženy. Niektorí, ktorí tam neboli, vyjadrili na sociálnych sieťach svoje pochybnosti. Jeden naznačil, že to možno nebol orgazmus, ale prípad pre lekársku pohotovosť.

Klaviristka Sharon Su na Twitteri napísala, že „si to overila u niekoho, kto spolupracuje s LA Filharmonikou“. Potvrdil, že to bol orgazmus, stalo sa to počas Čajkovského 5. symfónie a orchester neprestal hrať. 

Stonajúcu ženu sa podľa Los Angeles Times nepodarilo identifikovať. Jej tajomstvom teda ostáva, či mala orgazmus, alebo nejaký zdravotný problém. Filharmónia ponechala otázku novín bez odpovede.

Viac o téme: KoncertOrgazmusLos AngelesKlasická hudba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu