Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Šokujúci záver pátrania: Polícia hľadala dve nezvestné dievčatá, našla sedem mŕtvych tiel!

Nezvestné tínedžerky boli nájdené medzi mŕtvymi telami.
Nezvestné tínedžerky boli nájdené medzi mŕtvymi telami. (Zdroj: SITA/Oklahoma Highway Patrol via AP)

HENRYETTA - Pátranie po dvoch nezvestných tínedžerkach a skončilo príšerným nálezom. Brittany Brewerová (†16) a Ivy Websterová (†14) boli v pondelok ráno hlásené ako nezvestné v Oklahome v USA. Polícia mala stopu a prehľadáva nehnuteľnosť neďaleko mesta Henryetta. Tam policajti objavili sedem tiel, pravdepodobne vrátane dvoch nezvestných dospievajúcich dievčat.

Hovorca oklahomskej polície Gerald Davidson uviedol, že koroner zatiaľ neidentifikoval obete. Úrady už nebudú hľadať nezvestných tínedžerov ani muža, s ktorým mohli byť.

Daniela Kralevich sa opäť postavila pred súd kvôli usmrteniu študentky Linh (†18) (Zdroj: Ján Zemiar)

Obe dievčatá boli naposledy videné s mužom Jesse McFaddenom (†39). V roku 2004 bol odsúdený za znásilnenie prvého stupňa a v októbri 2020 bol podmienečne prepustený, informovali miestne noviny The Oklahoman.

McFadden sa mal v pondelok opäť postaviť pred súd. Údajne donútil k sexuálnej aktivite neplnoleté dievčatá a mal u seba aj detskú pornografiu, uvádza FOX8. Na svoj súdny proces sa však nedostavil.

Jedno z tiel patrilo podľa všetkého McFaddenovi, povedal novinárom na mieste šerif Eddy Rice. Rice odmietol poskytnúť podrobnosti o umiestnení tiel alebo akýchkoľvek zbraní, ktoré sa mohli na pozemku nájsť. "Domnievame sa, že už neexistuje žiadne ďalšie ohrozenie komunity," dodal.

Otec Brittany Brewerovej pre TV povedal, že jedno z nájdených tiel bola jeho dcéra. Nathan Brewer: „Brittany bola spoločenská osobnosť. V júli mala súťažiť v súťaži Miss Tulsa. A teraz je mŕtva. Odišla od nás.“

O ostatných obetiach zatiaľ nie sú žiadne informácie.

Viac o téme: ObeteTínedžerkyPolícia Nález OklahomaNezvestné
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu