Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tragikomické VIDEO z USA! Známa modelka v bikinách rozstrieľala pivo z kontroverznej kampane

Americká modelka Bri Teresiová vyjadruje svoje pohoršenie nad tromi spoločnosťami a strieľa do ich produktov.
Americká modelka Bri Teresiová vyjadruje svoje pohoršenie nad tromi spoločnosťami a strieľa do ich produktov. (Zdroj: Twitter/Bri Teresi)

NEW YORK – Odpor voči novej reklame na najpredávanejšie pivo v USA očividne neutícha. Američania zostali zhrození po tom, ako Bud Light zverejnil meno svojho nového reklamného partnera. Ešte väčší šok zažili, keď kontroverzný youtuber natočil aj prvé propagačné video s týmto pivom. Nenávisť sa prehlbuje po reklamách ďalších dvoch spoločností.

archívne video

AKTUÁLNE V centre Bratislavy sa v stredu večer strieľalo (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Čoraz viac Američanov sa pridáva na stranu tých, ktorí verejne odcudzujú značku Bud Light. Toto pivo bolo pritom ešte donedávna najpredávanejšie v celých Spojených štátoch. Situácia sa rapídne zmenila po zverejnení nového reklamného partnera Dylana Mulvaneyho. Táto hviezda sociálnych sietí vystupuje ako transgender, s čím očividne nesúhlasí drvivá väčšina obyvateľstva USA. Pivo Bud Light prestalo byť obľúbené a jeho predaj rapídne klesol. 

V súčasnej dobe to vyzerá tak, že Bud Light si kupujú len tí, ktorí ho chcú zničiť vo videu a následne uverejniť na sociálne siete. Rozhodne medzi nich patrí aj modelka a influencerka Bri Teresiová. Táto nežná kráska uverejnila na Twitteri video, kde sa z nej stáva chladnokrvná strelkyňa. 

Len ako terč

Bri na provizórnej strelnici a v plavkách s americkou vlajkou drží v rukách poloautomatickú pušku. Slúchádla na ušiach vzbudzujú dojem, že ide o skutočnú zbraň. Niekoľko metrov za ňou sa na stole nachádzajú kartóny a debničky s pivom Bud Light, tampóny Tampax a spodná bielizeň od Honey Birdette bola zakvačená za stolom. Modelka v slnečných okuliaroch a riflových šortkách následne povie: "Go woke, go broke", otočí sa a začne strieľať. Neprestane, pokiaľ na stole nezostane po produktoch len šrot. Fráza "go woke, go broke", alebo GWGB zdôrazňuje vyjadrenie názoru v bdelom stave. Pokiaľ máte v bdelom stave výhrady voči nejakému správaniu, prestaňte ho podporovať. 

Vysvetlenie 

V reakcii na svoje video sa Bri Teresiová pre Fox Business vyjadrila, že natáčala reklamy pre všetky tri spoločnosti. "Všetci sa zbláznili. Tampax použil na propagáciu svojich tampónov transvestitov. Honey Bridette tiež použila ako maketu pri výrobe spodnej bielizne biologického muža. A Bud Light? O tom už všetci viete," povedala.

Bri Teresiová, ktorá v minulosti robila modelku pre Honey Bridette, túto značku luxusnej spodnej bielizne začiatkom apríla skritizovala. Odmietla pre ňu robiť ďalšie reklamy. Vyjadrila tak svoje znechutenie k reklame s mužským modelom, ktorý má na sebe trojdielnu súpravu špičkovej spodnej bielizne.

"Rozhodne ma prekvapilo, keď sa spoločnosť Honey Birdette rozhodla zverejniť fotky muža v dámskej bielizni. Keď som to prvýkrát videla, ovládol ma hnev, pretože takýmto spôsobom prichádzajú ženy o prácu a pracovné príležitosti. Teraz je úplne scestné tvrdiť, že Honey Bridette je pre ženy," vyjadrila Teresiová svoje pohoršenie.

Viac o téme: PuškaUSATransgenderBud LightBri TeresiováTampaxHoney Bridette
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu