Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ľudia na ulici hrali nevinné Monopoly: Rušenie ranného pokoja vyrušilo muža do nepríčetna, vytasil samurajský meč!

(Zdroj: Zoznam s.r.o.)

BRUSEL – Dvaja muži boli hospitalizovaní po tom, čo sa nevinná a obľúbená hra Monopoly skončila súbojom s mečom. Podľa dostupných informácií z polície vytiahol syn samurajský meč katana na skupinku ľudí hrajúcich sa na ulici.

Mimovládne organizácie kritizujú informačný systém Slov-Lex (Zdroj: TASR/Jakub Kotian)

Polícia uviedla, že incident sa stal 2. apríla v skorých ranných hodinách na ulici Oscar Van Goidtsnoven v meste Forest v Belgicku, zrejme po prehýrenej noci. Skupina štyroch ľudí hrala obľúbenú stolovú hru pred domom, informoval denník La Libre Belgique. Účastníci spoločenskej hry však boli natoľko hluční, že zobudili susedov, otca a syna, ktorí vyšli von a prosili ich, aby skupina odišla. Keď ich skupinka neposlúchla, syn sa nahneval natoľko, že z domu zobral samurajský meč katana a začal sa s ním podľa jeho slov „brániť“. Hovorca miestnej polície potvrdil, že keď syn vytiahol na hráča meč, ten sa ho snažil chytiť a zložiť. Ostrá čepeľ však oboch mužov pri súboji o meč poranila.

Muži boli prevezení do nemocnice, pričom rozhorčený syn mal zasiahnutú tepnu a tak v kritickom stave zostal na jednotke intenzívnej starostlivosti. Účastníkov incidentu polícia zatkla a konflikt zostáva predmetom vyšetrovania.

Viac o téme: Susedské sporySúbojMonopolySpoločenská hra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu