Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dalajláma na ďalšom šokujúcom VIDEU! Nechutné, kde obchytkával speváčku Lady Gaga

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Twitter/Oli London)

INDIANA - Len nedávno sa na verejnosť dostalo video, na ktorom si dalajláma od malého chlapca pýta pusu a chce, aby mu ocucával jazyk. Teraz začalo po internete kolovať sedem rokov staré video a hravosť duchovného vodcu vyvoláva vážne otázniky o vhodnosti jeho správania. Dostať do rozpakov kontroverznú Lady Gaga nie je také jednoduché, jemu sa to však podarilo.

archívne video

Kňazovi zvoní mobil

Video, na ktorom je duchovný vodca Tibetu zachytený so speváčkou Lady Gaga, pochádza z roku 2016. Stretli sa na konferencii v americkej Indiane, kde mnohé známe osobnosti diskutovali o tom, ako poskytnúť podporu tým, ktorí majú fyzické a psychické ťažkosti. Hoci bola akcia zameraná na súcit a empatiu, dalajlámovo správanie vyvolalo vlnu rozhorčenia, píše marca.com.

Dalajláma na ďalšom šokujúcom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA/AP, profimedia)

V 17-sekundovom videu je vidieť, že sediac neďaleko od Lady Gaga, dalajláma zrazu začal štekliť speváčku na stehnách tam, kde mala roztrhané rifle. I keď najprv sa skôr zo slušnosti zasmiala, potom rozpačito pokrútila hlavou. Keď chcel prejsť aj na druhú nohu, chytila mu ruku, čím dala jasne najavo, že tento prejav jej nie je príjemný. Situáciu zachránil konferenciér, ktorý upriamil na nich pozornosť. I keď nejde o nové video, opäť začalo kolovať po Twitteri a dalajlámovo správanie vyvoláva búrlivé diskusie o vhodnosti takýchto prejavov zo strany duchovného vodcu.

Nie je to tak dávno, čo sme boli svedkami naozaj nechutného správania dalajlámu, ktorý počas podujatia s mladými ľuďmi z nadácie M3M v Indii 18. februára tohto roku požiadal dieťa, aby ho pobozkalo. To by ešte bolo možno ako-tak normálne, no jeho požiadavka, aby mu chlapec ocucal jazyk, bola za hranicou vhodného správania. Táto udalosť vyvolala na sociálnych sieťach veľkú polemiku. 

Viac o téme: DalajlámaHladkanieLady Gaga
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu