Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Obyčajný nákup sa zmenil na strach o život! V banánoch v Tescu našiel obrovského jedovatého pavúka

Zákazník našiel v balení banánov obrovského jedovatého pavúka
Zákazník našiel v balení banánov obrovského jedovatého pavúka (Zdroj: Twitter/@freddohead)

WINDSOR – Pavúk sa skrýval v balení banánov dovezených z Dominikánskej republiky. Potom, čo sa Craig sťažoval na zákazníckej podpore mu supermarket navrhol, aby pavúka chytil a priniesol na kontrolu škodcov. Tá potvrdila, že pavúk naozaj pochádza z krajiny, kde pestovali banány.

Národný beh Devín - Bratislava atakuje po covide limit 4000 bežcov (Zdroj: TASR/Martina Kriková)

Craig Harisson (35) našiel v balení banánov nielen samičku hrôzostrašného pavúka, ale aj vak s takmer 200 vajíčkami. Tieto pavúky môžu narásť až do veľkosti 31 centimetrov. Britskému denníku Sun sa Craig zdôveril, že zostal naozaj v šoku. „Spočiatku som zostal v šoku a potom som zakopol a stratil rovnováhu. Zviera mi prišlo až príliš strašidelné,“ priznal sa.

Pravidelný zákazník Craig teraz diskutuje so supermarketom a prosí o väčšiu kompenzáciu za nepríjemnosť, ktorá mu po nákupe vznikla. Supermarket ho požiadal, aby zviera odchytil a poslal ho na expertízu na ich kontrolu škodcov. Londýnska zoologická spoločnosť identifkovala zviera ako tropického lovca, ktorý v trsoch banánov prebýva a skrýva sa v nich. Uhryznutie od spomínaného pavúka, nie je pre človeka smrteľné, ale jeho uštipnutie a jed vám môže spôsobiť zvýšený tep srdca, zvracanie a bolesti hlavy. Doposiaľ najväčší predátor sa našiel v jaskyni v Laose a meral takmer 31 centimetrov.

Supermarket ponúkol zákazníkovi kompenzáciu 100 libier (113 eur) za spôsobené nepríjemnosti a zároveň prisľúbil, že zvýši kontroly. Pripúšťajú však, že ojedinele sa podobný prípad môže zopakovať.

Viac o téme: NákupBanánySupermarketJedovatý pavúk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu