Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Mamu dvoch malých chlapcov zabila záhadná choroba: Obľúbená influencerka mala príznaky, ktoré mnohí poznajú!

Jehane Thomasová zanechala po sebe dve deti. Zobraziť galériu (2)
Jehane Thomasová zanechala po sebe dve deti. (Zdroj: Instagram/@jehane_x)

DONCASTER - Táto tragédia zasiahla mladú rodinu z Anglicka a dvaja malí chlapci vo veku jeden a tri roky zostali bez mamy. Influencerka Jehane Thomasová (†30) z Doncasteru zomrela náhle a nečakane po tom, čo mesiace trpela silnými bolesťami hlavy.

Thomasová robila radosť svojim fanúšikom na TikToku (70 000 sledovateľov) a Instagrame (30 000) príspevkami o domácich vychytávkach, tipmi na nakupovanie a príspevkami z každodenného rodinného života. Podľa správ britských médií ju však v posledných mesiacoch trápili silné záchvaty migrény a iné zdravotné problémy.

Hlas-SD informuje o údajných vládnych zdravotníckych reformách na stavenisku budúcej nemocnice Rászochy (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Až v marci lekári objavili nebezpečný zápal zrakového nervu (optická neuritída). Okrem toho sa sťažovala na zranenie chrbtice, pre ktoré sa nemohla hýbať, ako vysvetlila vo svojom poslednom príspevku na TikToku: „Nemôžem zdvihnúť hlavu bez toho, aby mi prišlo zle a nemôžem chodiť, všade ma musia prevážať na vozíku. Tá bolesť je taká strašná.“ Príspevok uverejnila z nemocničného lôžka tesne pred operáciou. Príčina smrti zatiaľ nebola definitívne objasnená.

Mamu dvoch malých chlapcov
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram/@jehane_x)

Rodina a priatelia sú šokovaní a zarmútení. Najmä s cieľom finančne podporiť Jehanine malé deti a pokryť náklady na pohreb vytvorila Jehanina priateľka Alyx Reastová stránku darcovstva na GoFundMe.

V dojímavej výzve píše: „Jej smrť bola úplne neočakávaná a my sme zlomené. Ich dve deti, Izák a Eliáš, sú teraz bez matky. Túto stránku som vytvorila v nádeji, že chlapci môžu prežiť nádherné detstvo a vytvoria sa im skvelé spomienky. Ich mamu im už nič nevráti, ale dúfame, že ich rodine prinesieme úľavu, keď budú vedieť, ako veľmi sú milovaní a že majú oporu. Jehane - Sľúbila som ti, že pre tvojich chlapcov urobím všetko, čo môžem. Ľúbim ťa!"

Viac o téme: ChorobaSmrťBolesti hlavyJehane Thomasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu