Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Nové pochybnosti o zdravotnom stave Putina: VIDEO Pozrite sa, čo robili jeho nohy pri stretnutí s čínskym prezidentom

Na snímke vpravo ruský prezident Vladimir Putin a vľavo čínsky prezident Si Ťin-pching počas stretnutia v Kremli v Moskve 20. marca 2023.
Na snímke vpravo ruský prezident Vladimir Putin a vľavo čínsky prezident Si Ťin-pching počas stretnutia v Kremli v Moskve 20. marca 2023. (Zdroj: TASR/Sergei Karpukhin, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP)

MOSKVA - Stretnutie ruského prezidenta Vladimira Putina s čínskym náprotivkom Si Ťin-pchingom v Moskve opäť vyvolalo otázky o jeho zdraví. Kŕčovito zvieral operadlo stoličky a nekontrolovateľne sa mu hýbali nohy.

Podľa portálu Gazeta Wyborcza sa zdá, že Putin má akési problémy s pravou rukou. Aj pri pozdrave ju drží príliš vysoko. Následne keď sa posadí ňou kŕčovito zviera operadlo.

Súhrn vojny na Ukrajine - deň č. 389 (Zdroj: Facebook/Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine)

Už pri inej Putinovej nahrávke sa fínsky profesor chirurgie ruky Martti Vastamaki vyjadril, že šéf Kremľa môže trpieť tzv. syndrómom zamrznutého ramena. Ten sa prejavu bolesťami ramenného kĺbu a paže.

Keď sedel, tak sa ruskému prezidentovi aj akoby nekontrolovane pohybovali nohy. Vyzeralo to, akoby tancovali. V podobnej situácii ho kamery zachytili aj v minulosti pri schôdzke so sýrskym prezidentom Bašárom Asadom či bieloruským diktátorom Alexandrom Lukašenkom.

Pohyby nôh možno pričítať tzv. syndrómu nepokojných nôh alebo iným vážnejším ochoreniam.

O zdraví Vladimira Putina sa na webe špekuluje už dlhšiu dobu. V médiách sa napríklad skloňuje rakovina štítnej žľazy, leukémii či Parkinsonovej chorobe.

Šéf ukrajinskej vojenskej rozviedky Kyrylo Budanov dokonca tvrdí, že Putin je smrteľne chorý a s najväčšou pravdepodobnosťou onedlho zomrie.

Viac o téme: RukaChorobaNohy MoskvaVladimir PutinSi Ťin-pching
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu