Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Pitva odhalila šokujúcu príčinu smrti najznámejšieho KORONAinfluencera! Stal sa mu osudným zázračný liek pre kone

Danny Lemoi odporúčal užívať ivermektín proti koronavírusu. Zobraziť galériu (2)
Danny Lemoi odporúčal užívať ivermektín proti koronavírusu. (Zdroj: Telegram)

WASHINGTON - Danny Lemoi (†50) neveril vysvetleniam zdravotníckych úradov a vyzdvihoval užívanie ivermektínu proti koronavírusu. Teraz zomrel na vedľajšie účinky lieku, ktorý je určený pre kone.

„Jednou z jeho najlepších vlastností bolo, že bol vždy ochotný pomáhať ľuďom,“ napísala rodina Dannyho Lemoia v jeho nekrológu. 50-ročný strojník, známy ako „Big Dan“, ktorý hrával futbal, vynikal ako zápasník a rád si po krčmách spieval country piesne, zomrel „nečakane“ 3. marca. Pitva ukázala, že jeho srdce malo dvojnásobok normálnej veľkosti, ako bolo napísané na jeho účte na kanáli Telegram. Informuje o tom americký magazín Vice.com.

Situácia v čínskych nemocniciach počas covidu-19 (Zdroj: Twitter/Inconvenient Truths by Jennifer Zeng)

Tento účet s názvom „Dirt Road Discussions“ je populárny medzi koronaskeptikmi v USA a Lemoi na ňom mal 137 000 sledovateľov. Použil kanál, aby sa podelil o svoje názory na výhody ivermektínu, odčervovača koní, ktorý je populárnym u odporcov očkovania na boj proti Covidu-19 a jeho prevenciu. Štúdie však nezistili žiadny prínos pre pacientov s Covid-19.

Početné správy o závažných vedľajších účinkoch

Trumpov fanúšik a odporca Zelenského Lemoi užíval tento liek denne od roku 2012, keď sa nakazil lymskou boreliózou, infekčnou chorobou prenášanou uhryznutím kliešťom. Päť mesiacov po chorobe vysadil všetky ostatné lieky, pretože bol presvedčený, že mu liek zregeneroval poškodený srdcový sval. Odvtedy kázal o výhodách lieku, ktorú vtedajší prezident Donald Trump odporúčal aj na svojom kanáli Telegram. A nasledovalo ho čoraz viac odporcov očkovania.

Pitva odhalila šokujúcu príčinu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Teraz Lemoi pravdepodobne zomrel na vedľajšie účinky „zázračného lieku“, pred užívaním ktorého varujú nielen americké úrady, ale aj Swissmedic. Niektorí používatelia Telegramu sa odvážili spojiť Lemoiho smrť na „Dirt Road Discussions“ s liekom a opísali svoje vedľajšie účinky ivermektínu, ktoré sami vnímali. "Beriem ho už štyri mesiace a nastalo peklo," píše jeden z užívateľov. „Mám bolesti sedacieho nervu pod bedrom, holenných kostí, nepokojné nohy a boľavé lýtka. Bolia ma z toho aj kosti." Iní hlásia závraty, bolesti hlavy a iné neduhy.

Iní však spochybňujú takéto svedectvá a označujú správy tohto druhu za falošné správy – a naďalej prehĺtajú odčervovač na všetky druhy chorôb vrátane rakoviny, autizmu a depresie.

Viac o téme: SmrťVedľajšie účinkyKoronavírusCovid-19Ivermektín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu