Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Putinovi sa nezastaviteľne trasú nohy: VIDEO vzbudzuje nové špekulácie o jeho zdraví

Putinove pohyby nôh vzbudzujú pochybnosti o jeho zdraví.
Putinove pohyby nôh vzbudzujú pochybnosti o jeho zdraví. (Zdroj: SITA/Mikhail Metzel, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP, Twitter/ Anton Gerashchenko)

MOSKVA - Počas stretnutia s bieloruským vládcom Alexandrom Lukašenkom sa Vladimirovi Putinovi stále triasli nohy. To podnecuje nové fámy o jeho zdraví.

Vladimir Putin sa v piatok stretol so svojím bieloruským náprotivkom Alexandrom Lukašenkom v prezidentskom sídle Novo-Ogarjovo. Zatiaľ čo sa oficiálne hovorilo o ekonomických vzťahoch medzi dvoma sankcionovanými krajinami, Putinove nohy, presnejšie pohyby nôh, vzbudili väčšiu pozornosť. Ako ukazujú oficiálne snímky Kremľa, len ťažko ich dokázal udržať v pokoji.

Vojna na Ukrajine - zničenie tanku T-90 Breakthrough (Zdroj: Facebook/General Staff of the Armed Forces of Ukraine)

Ukrajinský vládny poradca Anton Geraščenko sa na Twitteri vyjadril, či Putinove trasúce sa nohy môžu byť dokonca úmyselné a či sa pokúšal komunikovať morzeovkou. Treba poznamenať, že Geraščenko video zrýchlil vo svojom príspevku na Twitteri.

Zároveň ďalší používatelia Twitteru špekulujú, že pohyby by mohli naznačovať Parkinsonovu chorobu. O zdravotnom stave Vladimíra Putina sa neustále šepká, napríklad vlani na jeseň, keď v Kaliningrade začínal nový školský rok. Aj tam sa mu zjavne triasli nohy.
 

Viac o téme: Nohy RuskoVladimir PutinUkrajinaTrasenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu